عجب ملاک مهمی برای ازدواج اینو یکی از اقوام ما هم میخواست خانم شاغل فقط شاغل باشه نتیجه هم شد همین همسر شاغل اما فقط شاغل نه ادب نه شخصیت نه به خونه میرسه نه حتی به خودش تربیت بچه صفر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی ها رو میشناسم که بینهایت پول دارن ولی دنبال خانومی هستن که شاغل باشه... از نظرشون این مسئله روی تفکرات خانوم و کمتر شدن حاشیه ها اثر داره، و البته قدر پول رو بهتر میدونه، خلاصه هرکس یه نظری داره دیگه
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
چ حرفا😐😂مگ هرکی بره خاستگاری یه دختر شاغل ینی بخاطر پولش رفتهبعضیا خونه دار دوس ندارنبعضیا دوس دار ...
خیر بعضیا برای پولش میگن.مثل اسی که خودش میگه طزف پول دربیاره...دنبال موقعییت و وجه اجتماعی و فعالیت اجتماعی و برابری زن و مرد و ...اینا نیستند...دنبال کمک خرجن...