2777
2789
عنوان

شوهرِ دوستم و دوستم🙄موضوع دارکه

383 بازدید | 37 پست

من ی دوست بچگی دارم 

ک بعد چندسال چهار سال پیش همدیگه رو پیدا کردیم

بچه هامون همسنن 

هردوتا با عشق با شوهرامون ازدواج کردیم

دوستم دیوانه وار شوهرش رو دوست داره جوری که افسردگی گرفته بخاطرش و دارو میخوره 

نمازخونه محجبه ست البته به خواست شوهرش تاحالا کاشت ناخن و اینچیزا انجام نداده 

ماجراش طولانی کم کم میزارم تا خسته نشید🌸

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خب

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

چت کردن با دوستم اخیرا رو مخمه

اینکه هروقت حرف می‌زنیم همش حرف شوهرشه ، همش میگه محمد فلان محمد بهمان انگار کو....ن آسمون پاره شده فقط شوهر این افتاده پایین 

ما چون قبلا ی شهر کوچیک زندگی کردیم من و دوستم خانوادگی همو میشناسیم و شوهرش کاملا من و خانوادم رو میشناسه.

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کووو

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

من نمی‌دونستم دوستم انقد پرت و خنگه!

یبار که داشتم ویس میدادم به دوستم ، منم که کلا آدم راحتیم و با دوستام همه چی رو میگم ، بعد چندتا ویس فهمیدم دوست احمقم پیش شوهرش ویسامو گوش می‌داده و اونور هم شوهرش ویس میداد دیگه ...

و از همه بدتر دوستم پیش شوهرش راجع ب سیاست های زنانه با من حرف میزد! 

این روز گذشت و بعد چندوقت دوستم یهو اومد پیام داد عکست رو از پروفایلت بردار!

(من عکسام پروفایلمه و چون فقط برا مخاطبینم پروفایلم باز میشه راحتم و عکس بدون شال هم میزارم.)

پرسیدم چرا؟ گفت آخه محمد میبینع گناه داره!

گفتم نگران نباش من برام مهم نیست اینچیزا

ولی حسابی بهم برخورده بود و باهاش که صحبت کردم عذرخواهی که نکرد هیچ و گفت من گفتم شاید ندونی کسی پروفایلت رو میبینه و گناه داره وگرنه محمد قبلا دیده

گفتم من آگاهم کسی پروفایلم رو میبینه تو نگرانی شوهرت نبینه گوشیتو بهش نده یا شماره منو حذف کن تا نبینه!

گفت نه محمد که نمی‌بینه واسه خودت میگم!

خلاصه گذشت من کمتر سراغشو گرفتم 

خسته نمی شیم تندتند بنویس

از قبل تایپ شده 

تا دیروز که استوری گذاشته بود اینستا منم ریپلای زدم (حالا نمی‌دونم چرا یا فراموش کرده بودم چیشده پیج کاری شوهرش رو فالو کردم بدون هیچ قصد و غرضی ک شوهرش هم منو فالو کرد)

باهم صحبت کردیم گفت برم حموم میام

منم گفتم باشه برو 

ک دیدم جواب داد فکرکردم حتما نرفته حموم هنوز

یکم باهم چت کردیم

دوتا حرف زشت پروندم که یهو جواب داد فلانی رفته حموم( شوهرش بود داشت باهام چت میکرد)

منم گفتم ببخشید 

حسابی اعصابم خورد شد.

بازم با دوستم حرف زدم گفتم چرا اینکارو کردی محمد نباید جواب پیام منو میداد و اینا ، به ی ورش گرفت

الان رفتم اینستا دیدم شوهرش بازم درخواست فالو داده

نظر شما چیه؟ چخبرع؟ من چکارکنم؟🥲🥲🥲

اه به گناه انداختی دیگه بنده خدا رو شاید.  

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 

چقدر بی سیاسته 

حتما شوهرش گوشیشو چک میکنه

ازش دوری کن

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★