2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همسرم دوتا شغل داره حقوق اصلیش رو مستقیم میریزه توی کارت من و من مدیریت میکنم

نه منظورم این نیست منظورم این بود با اینکه شاغل هستید از خودشون میفهمن هرچند وقت یکبار مبلغی رو برای خرج خودتون براتون بزنن؟ بدون اینکه بخواین

نه منظورم این نیست منظورم این بود با اینکه شاغل هستید از خودشون میفهمن هرچند وقت یکبار مبلغی رو برای ...

هرچقدر خرج خودم کنم مشکلی نداره کلا وقتی حقوقش رو میده بهم کاری نداره کجا خرج شد 

ولی حقوق شغل دومش رو دست خودش نگه میداره جمع میکنه برای رستوران رفتن ‌و کادو و مناسبتها خرج میکنه 

ماهی چقدر میداد؟ خودش میداد یا تو میخواستی؟ طلا برای خودت یا زندگی؟

طلا برای خودم یعنی اینطور نیست که نیاز باشه بگه بفروش..‌ . همون اولم گفتم میخام جمع کنم خونه بخرم اونم تشویق میکرد من چند ساله به خاطر بچم خونه نشین شدم یادم نیست چقد مثلا چیزی نیاز باشه بخرم یا رفت و امدم و اینا و...تقریبا از پول خودم خرج نمیکردم مگه کادوبی چیزی

طلا برای خودم یعنی اینطور نیست که نیاز باشه بگه بفروش..‌ . همون اولم گفتم میخام جمع کنم خونه بخرم او ...

ببین منم تقریبا پس اندازمیکنم خرج با من نیست اما کاش یکم شعور داشتن یه مبلغی رو میدادن برای خودمون  میترسم بد عادت بشه با خودم میگم کسایی که کار نمیکنن پول میگیرن چرا من نگیرم من که وظیفم نیست کار کردن

هرچقدر خرج خودم کنم مشکلی نداره کلا وقتی حقوقش رو میده بهم کاری نداره کجا خرج شد ولی حقوق شغل دومش ر ...

خب اینجوری خوبه ... میشه بدونم چقدره پولی که برات میزنه؟ کفاف میده/؟