2777
2789
وای فقط منم حرص میخورم از این طرز فکر؟ تو مشکلی نداری؟

منم مشکل دارم. ولی الان دستم به کجا بنده؟

تازه تو خوبی، فقط پول نمیده، شوهر من ماشین خودشو گذاشته تو پارکینگ ماشین منو سوار میشه. 

تو خونه پدر من ساکنیم. 

یعنی انگار من اونو گرفتم.

ولی خب خوبی هایی هم داره که خیلی مردا ندارن، مهربونه، با گذشته، احترام میذاره و.. 

دیگه زندگی مشترک همینه، بساز. بهش فکر نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اینجوری خوبه ... میشه بدونم چقدره پولی که برات میزنه؟ کفاف میده/؟

جفتمون شاغلیم ایشون حدود ۴۰ تومن میگیره خودمم میانگین همون حدود البته قسط زیاد داریم یکی از حقوق ها تقریبا میره برای قسط 

ببین منم تقریبا پس اندازمیکنم خرج با من نیست اما کاش یکم شعور داشتن یه مبلغی رو میدادن برای خودمون ...

حقوقت میاد ببر کامل طلا بخر حسابت خالی شه بعد بهش بگو صفر شدم... ببین من هیچوقت بهش نگفتم پول بده فقط پارسال میخواستم مبلغ براش تعیین کنم گفتم بهش بیا رو یه مبلغ توافق کنیم اول هر ماه برام بریزی 

منم مشکل دارم. ولی الان دستم به کجا بنده؟تازه تو خوبی، فقط پول نمیده، شوهر من ماشین خودشو گذاشته تو ...

وای خیلی حرص درراره... حقوقش چقدره؟ شوهر منم خیلی خوبه تنها بدیش همینه امااا میترسم خسیس بشه و تنبل  از طرفی کارمم دوست دارم نمیدونم ادامه بدم یا نه ... مثلا یکم میلیونی  میخوام خرج خودم کنم( رنگ مو، لباس مجلسی و...) میگه ندارم مجبورم از خودم بدم تو تا حالا همچین شرایطی داشتی؟ با خودم میگم نداشتی چرا زن گرفتی شاید چون شاغل بودم اومده منو گرفته اصلا    

وای خیلی حرص درراره... حقوقش چقدره؟ شوهر منم خیلی خوبه تنها بدیش همینه امااا میترسم خسیس بشه و تنبل ...

حقوق شوهرم چهل و خوردی. من 20.. من تازه 6 ماهه ازدواج کردم فعلا که نه همچین شرایطی نداشتم. زنای خونه دار فکر کردی خیلی اوضاعشون خوبه؟ 

یه تاپیک بزن بهت ثابت میشه شوهرای اونا هم پولی نمیدن به زنشون

حقوق شوهرم چهل و خوردی. من 20.. من تازه 6 ماهه ازدواج کردم فعلا که نه همچین شرایطی نداشتم. زنای خونه ...

خب حقوقتون خوبه دیگه چرا خونه پدرتی پس؟ پس اینایی که این همه خرج میکنن کین؟  

خب حقوقتون خوبه دیگه چرا خونه پدرتی پس؟ پس اینایی که این همه خرج میکنن کین؟

پدرم واحدش خالی بود گفت تا دو سال نمیخوامش.من فکر نمیکردم دیگه بعدش بیوفتم به خودخوری کردن که سرم کلاه رفته. 

پدرم واحدش خالی بود گفت تا دو سال نمیخوامش.من فکر نمیکردم دیگه بعدش بیوفتم به خودخوری کردن که سرم کل ...

بنظرم زودتر برین خونه مستقل این مردا زود پررو میشن اجاره نمیدین؟