2777
2789
تو همون راه سیاست و پیش برو نه دعوامثلا برادراشو مثالا بزن بگو ببین خودشون خونه دارن راحتن هربارم که ...

بخدا بقران اونا رو مثال میزنم بقیه رو میزنم 

میگ اره 

بعد یه روز باز میگ نه!!!! 

آخه تا کی ادامه بدم

کلا این بحث پول وسط باشه زنو بچشم میفروشه

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
میدونم، تنبله دیگه، یعنی زورش میاد بره دنبال کارای ساخت خونه، فکر میکنه خیلی زرنگه و بقیه مغز ندارن ...

دقیقا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا بقران اونا رو مثال میزنم بقیه رو میزنم میگ اره بعد یه روز باز میگ نه!!!! آخه تا کی ادامه بدمکلا ...

خدا بزرگه

فقط ارامش داشته باش اوقات خودتم تلخ نکن

خدا بخواد میشه اینو مطمئن باش

بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏
خدا بزرگهفقط ارامش داشته باش اوقات خودتم تلخ نکنخدا بخواد میشه اینو مطمئن باش

الان بنظرت قهرو تموم کنم؟ 

بخدا بقران اونا رو مثال میزنم بقیه رو میزنم میگ اره بعد یه روز باز میگ نه!!!! آخه تا کی ادامه بدمکلا ...

خودت نمیتونی شروع کنی؟ میرید محله تون شیرش کن، به زور و با محبت بیدارش کن بگو بیا اماده شیم بریم دنبال بنا مثلا.... از برادر شوهرات یا پدرشوهرت هرکدوم که وارد تره و کمتر حسودیتونو میکنه، بپرس ببین از کجا باید شروع کنید

خودت نمیتونی شروع کنی؟ میرید محله تون شیرش کن، به زور و با محبت بیدارش کن بگو بیا اماده شیم بریم دنب ...

من نمیتونم چون این اجازه رو ندارم باهاش برم دنبال بنا و فلان

ولی یه راه دیگه ای هم هست عید ک دیدم نمیخاد درست کنه برم قهر خونه بابام تا خونه رو ساخت و تموم کرد میام 

خونخ بابامم اون شهره

من نمیتونم چون این اجازه رو ندارم باهاش برم دنبال بنا و فلانولی یه راه دیگه ای هم هست عید ک دیدم نمی ...

واقعا؟ جواب میده قهر خونه بابات؟ 

اینو نمیدونم، من خودم هیچوقت حاضر نیستم قهر برم خونه ی بابام. 

شوهر خودم که تو این کارا خوبه، یکسال طول میکشه تا وسیله ای که خراب شده تو خونه رو درست کنه، مردا خیلیاشون همینن، صبرو حوصله میخواد

واقعا؟ جواب میده قهر خونه بابات؟ اینو نمیدونم، من خودم هیچوقت حاضر نیستم قهر برم خونه ی بابام. شوهر ...

نمیدونم جواب میده یا نه ولی مجبورم