2777
2789

پنج سال با خانواده شوهر زندگی کنی ک مثلا سرخونه اید. بعد پدر و مادر همسرت بیرونتون کنن از خونه بگن مفت خورید در حالی ک همه خرج ها رو همسر شما میداده از جیبش

خلاصه جدا کنید خونتون رو برید یه شهر دیگ ک ده ساعت فاصله داره

7 ماه بعد جدایی خونمون

(حالا ماه پیش اومدبم عروسی خاهرشوهر شوهرم دید مامان باباش بعد خاهرش تنها موندن

گفت میمونیم پیششون من قبول نکردم 

باز اومدیم این شهرمون ک ده ساعت فاصله داره

گفت اشکال نداره عید اومدیم میمونیم پیششون برای همیشه) 

پدرشوهرم ماه پیش زمین خریده شوهرم دندون تیز کرده برای زمین ک مبگ میریم پرستاریشون میکنیم تاب ما برسه مال پدرم ( پدرش وصیت کرده ک بعدش مال اموالش حتی هزار تومن هم باشه باید بین 8 تا بچه هاش تقسیم شه) 

میگ نه ب من میرسه!!!!

ادامشو الان میگم

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

چند ماه پیش هم طلاهامو فروختم شهر پدرشوهرم اینا زمین خریدیم ک عید رفتیم اون شهر خونه بسازیم مثل بقیه داداشاش. ک شوهرم الان زده زیرش میگه نمیسازم خونه رو 

خونه بابام هست چرا باید بسازم وقتی اون هست

و همیشه خدا یعنی از بعد عروسی این مشکل رو داشتیم وگرنه قبل میگفت حتماااا میسازم. بعد عروسی کلا یه آدم دیگ شد

و همیشه بحث مونه ک باید عید رفتیم بسازی خونه مون رو هر بار یه چی رو بهونه میکنه میگ نه 

یه بار میگ پول ندارم 

تا پول جور میشه 

میگ فلان چیز اونم حل شه یکی دیگ

اخربن بارم امروز صبح بهم گفت خودتو جررر بدی هم من از مامان و بابام جدا نمیشم تنهان

میگم داداشاتم هستم اونا چرا نمیگن 

میگ من به اونا کاری ندارم ب من چه

الانم قهریم

چیکار کنم بچه ها 

چجوری برخورد کنم؟ 

با دعوا پیش برم جوابه یا با ارومی جوابه؟؟؟؟ 

دیروز صبح دعوا کردیم گفتم پس منم طلاق میگیرم گفت هر جور راحتی

و کلی مسخرم کرد و خندید ک کم داری و فلان

دیشب جامون رو جدا کردیم اومدم با بچه هام خابیدم

چیکار کنم با چه رفتاری پیش ببرمش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یبار که بیرونتون کردن، دوباره همینکارو میکنن، اگر قرار بود چیزی به اسم کنه، شما رو نگه میداشت. ارزش ...

خاهر کجای کاری تو این چند سال چهار بار بیرونمون کردن بازم شوهرم نفهمم مارو بزورررر کشوند اون خونه 

رو حرفت بمون.نرم نشی بری باز

یه بار که بیرونتون کردن .بعدشم بعد فوت اون بچه های دیگش همه چی و مساوی تقسیم میکنن.

خودت با سیاست با شوهرت حرف بزن ندازش رو دنده لج

بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏
چند ماه پیش هم طلاهامو فروختم شهر پدرشوهرم اینا زمین خریدیم ک عید رفتیم اون شهر خونه بسازیم مثل بقیه ...

ببخشیدا ولی چقدر شوهرت مثل شوهرخواهرم نادون و رو اعصابه

، با ارامش و سیاست باید پیش بری، خیلی یواش و اروم نسبت به برادراش  که زرنگ بودن و خونه ساختن اگاه کن، نزنی توسرش یا دعوا کنی، چون پررو ترو وقیح تر میشه، این فقط بلده تو دعوا جواب بده و غلط اضافی کنه، بره جدو آباد خودشو مسخره کنه. 

رو حرفت بمون.نرم نشی بری بازیه بار که بیرونتون کردن .بعدشم بعد فوت اون بچه های دیگش همه چی و مساوی ت ...

عزیزم میدونم و رو حرفمم

مشکل اینجاس چجوری نرمش کنم 

یه مدت پیش با زبون خوش بهش میگفتم ک مبگفت آره میسازم و فلان بعد دیروز بازم میگفت نه!!!! حس میکنم همش نقشه بازی میکنه میگ میسازم. الان همش با قهر جلو میرین با دعوا میریم

خستممممممم

با پدر شوهرت صحبت کن بگو اونها راهش ندن

خودم با اونا قهرم 

اونا انقدرررررر زرنگن بخدا گوهشونم ب شوهرم نمیدن فقط جیبشو میزنن 

واسه اونا چه فرقی داره تازه شوهرم بره براشون میشه کارت بانکی

بخدا تو این پنج سالی ک پیششون بودیم اگ هزارررتومن کمک ما کردن تو خرید ماشبن یا.....  ینی حروم باشه اگ دادن

ببخشیدا ولی چقدر شوهرت مثل شوهرخواهرم نادون و رو اعصابه، با ارامش و سیاست باید پیش بری، خیلی یواش و ...

ینی با حرف اروم پیش برم؟ 

با دعوا چیزی حل نمیشه؟ 

حالم ازش ب هم میخوره

عزیزم میدونم و رو حرفمممشکل اینجاس چجوری نرمش کنم یه مدت پیش با زبون خوش بهش میگفتم ک مبگفت آره میسا ...

تو همون راه سیاست و پیش برو نه دعوا

مثلا برادراشو مثالا بزن بگو ببین خودشون خونه دارن راحتن 

هربارم که میگه پول ندارم تو زود جبهه نگیر.مثلا تو جوابش بگو خدا بزرگه پولم میرسه قرار نیست تو چند ماه خونه رو تکمیل کنی هر بار که پول میاد دستمون یه جایش رو درست میکنیم تا یواش یواش تکمیل میشه..بگو منم درک میکنم پول نداری با کمک هم میسازیمش

کلا ببین با چه حرفایی تو فکر میره و نرم میشه ازون کلمه ها استفاده کن

بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏
چون تنبله

ینی چی؟ 

آخه پول ساختشم هست نمیدونم دیگ چه مشکلی داره 

زمین هم من با طلاهام خریدیم

ینی با حرف اروم پیش برم؟ با دعوا چیزی حل نمیشه؟ حالم ازش ب هم میخوره

منکه دیدم دامادمون با دعوا درست نمیشه، فقط دید اطرافیانش همه زمین و خونه دارن، مامانم اینا تشویقش کردن یکم آدم شده، حرکت هایی میزنه ولی خب بازم خواهرم جون به لب میشه تا این یه حرکتی کنه. پولتم بهش نده، برای خودت خرج کن. 

ینی چی؟ آخه پول ساختشم هست نمیدونم دیگ چه مشکلی داره زمین هم من با طلاهام خریدیم

میدونم، تنبله دیگه، یعنی زورش میاد بره دنبال کارای ساخت خونه، فکر میکنه خیلی زرنگه و بقیه مغز ندارن اون داره