2777
2789
نه مجرده دیروز ۱خورده ای بهش خوراکی‌گرفت

فقط بر عادت نشی زنم گرفت همچنان متوقع باشی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خدا حفظش کنه مبارک باشه داداش یعنی کوه و پشت و پناه

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه مجرده دیروز ۱خورده ای بهش خوراکی‌گرفت

بهش بگو زمونه بد شده داداشی پولت جمع کن آینده میخوای زندگی میخوای نذار حقوق اش اینجور بریز بپاش نکنه گناه داره 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
بهش بگو زمونه بد شده داداشی پولت جمع کن آینده میخوای زندگی میخوای نذار حقوق اش اینجور بریز بپاش نکنه ...

خیلی مهربونه الان سربازی  دلش میسوزه من جدا شدم پدرش یک هزاری خرج نمیکنه. 

ولی در عوضش منم تولدش ۱۰ تومن دادم گوشی گرفتم بهش 

یک ساعتی بهش گرفتم ۲ تومن 

بگو پولاشو جمع کنه

بهش میگم میگم حقوق سربازیت بده طلا بگیر  

ولی خرج میکنه ۶ تومن فقط خرج آراد کرده از دیروز 

بقیشمم میره شهر مامانم با پسر خاله هامم میرن مسافرت اصلا پس انداز نمیکنه 

خیلیی 

یک گردنبندی‌ چند  سال پیش طلا گرمی ۸۰۰ بود گرفت ۲۰ تومن رفت فزوخت موتور داشت چون ۱۵۰ بود موفت داد موتور به شوهر  قبلی من ۵ تومن داد گفت گناه داره  

رفت خودش   موتور۲۰۰ گرفت   

اگر  الان بود ۷۰ و ۸۰  تومن پول گردنبندش بود