2777
2789
عنوان

برای چاق شدن هر چی میدونید بگید

51 بازدید | 10 پست

من بخاطر تیرویید خیلی لاغر شدم 

الان دارم قرصامو ب موقع مصرف میکنم تیروییدم نرمال شه

..صورتم خیلی استخوانی شده و بدنم هم چون لاغر شدم و پوست و استخوان ,تیره شده ...میشه هرچی بلدین بگین

چن سالته عزیزم؟

قد و وزنتو میگی؟

منم خیلی لاغرم🤦🏻‍♀️

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
چن سالته عزیزم؟قد و وزنتو میگی؟منم خیلی لاغرم🤦🏻‍♀️

سنم ۲۰،قد ۱۵۸ وزنم ۵۰ و شاید کمتر چون مدتی هس وزن نگرفتم ولی لباسام همه گشاد شدن همه چی تو تنم زااار میزنه 

خیلی بی ریخت شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سنم ۲۰،قد ۱۵۸ وزنم ۵۰ و شاید کمتر چون مدتی هس وزن نگرفتم ولی لباسام همه گشاد شدن همه چی تو تنم زااار ...

منم ۱۷ سالمه قدم ۱۶۵ وزنم ۴۷🤦🏻‍♀️💔

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بنده قدم ۱۶۸ وزنم با ی بچه توی شکم تازه شده ۵۷ 😑🤦🏻‍♀️اصلا چاق نمیشم 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

بعد از هر وعده غذایی ی موز یا ۱۲ عدد مغز بادام بخور 

میان وعده خرما زیاد بخور 

انواع مغزیجات رو پودر کن با خرما و انجیر 

بعد با ی قاشق عسل و ی موز و آب یا شیر بریز میکسر و حسابی قاطی کن و بخور 

خودم با اینا چاق شدم 

قرص سیپرو هپتادین بخور خواب اوره ولی بشدت چاق کننده..و قرص شیکورودبن هم میتونی استفاده کنی گین اپ از داروخانه گیاهیم میتونی بخری دگزا هم خیلی جاق کنندس ولی داغونت میکتع 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید