دلنواززرینی مدیر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 548 عنوان شوهرم همش میگه کاش نبودید به من بچم | مشاهده متن کامل بحث + 2796 بازدید | 140 پست بنظرتون خدا جواب ناشکری رو میدهمن اصلا اذیتش نمیکنم با بی پولی ساختم با بی خونه ای ساختم الانم باردارم نه میگم فلان چیز میخوام هیچیهمش میگه کاش نبودی کاش تو بچه نبودی نمیدونم چرا همش میگهمنم تو دلم گفتم انشالا خدا ما رو ازت بگیره یکی زندگی بهتر بهمون بده تا جواب ناشکریت ببینیبنظرتون چکار کنم دیروز | 11:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیچک_صورتی عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 1195 قبلن میگفت کاش بمیری فکر کردم شوخیهحالا میگه کاش تو بچه بمیریددوباره میگه کاش نبودید با چ عقلی باردار شدی پس بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 19853 امیدوارم سرش ب سنگ بخوره و قدردون داشته هاش باشه 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
belfiiiiiiiii عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 4795 فشار اصلا نمیاره به خودشهیچی برا خونه نمیگیره راحت زندگی میکنهقبلن میگه کاش میمردید اینبار گفت بگو من راحتم کاش تو بمیری من برم راحت زندگی کنم تق بندازم به صبرت بگم هم خودش راحت شد هم من و بچه ام
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 60673 شما اولی هستی یا دوم معلومه دومیه خدایا کمک مردمان کشورم کن.
300_maryam عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 3599 چقدر آشغال خدا لعنتش کن مرتیکه رو عزیزم حداقل از این حیوون بچه نمی آوردی
دلنواززرینی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 548 از اول نگفتی دوتا زن داره عزیزم 😞خدا بهت خوشبختی وآرامش بده داستان زندگیت چیه اگه دوسداشتی تعریف ک ... من باردار نمیشدم در حال جدایی بودیم کامل یکی براش گرفتن من باردار شدم اصلا معجزه معجزه که میگم منظورم اینه باهم خوب نبودیم دیگه موندم تا بچه به دنیا بیادهرچی گفتم نیاد بچه گفتن نه باید به دنیا بیادحالا منتظریم بچه به دنیا بیاد
faghatkhodaaeiiiiaa عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 2018 انقدر دلم میخواد بدونم چرا از این مرد حامله شدی
دلنواززرینی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 548 خب خودت بچه رو اوردی ک جاپات سفت شه؟ نه خیلی یهویی شد هرچی گفتم سقط قبول نکرد
دلنواززرینی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 548 اخه نمیدونم بهت چی بگم زن گرفته چرا پوندی تو بچه هم اوردی مقصر تمام این زندگی که برات درست کرده خودت ... مهریه؟ ما رسم مهریه نداریم به جاش خونه و جهاز با مرد هست
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2761 من باردار نمیشدم در حال جدایی بودیم کامل یکی براش گرفتن من باردار شدم اصلا معجزه معجزه که میگم منظور ... پس کاملا مشخصه واسه چیه بزار به دنیا بیاد بچه جدا شو خودتو راحت کن بگه خرج بچه رو بده برو هر جا میخوای بری صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 17073 نه خیلی یهویی شد هرچی گفتم سقط قبول نکرد جداشواین مرد دوستت نداره اگر داشت خیانت نمیکرد اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ