2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه کاش نبودید به من بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 2796 بازدید | 140 پست
جایی ندارم برمیعنی خانواده اصلا پشتم نیستن اگر برم اونا میگن برو خونه شوهرتاگر برم خودم باید بعد چند ...

ببین عزیزم من درکت میکنم اما تا وقتی خودتو به ناچاری و عجز بزنی اون بیشتر بهت توهین میکنه چون میدونه اخر همه این توهینا تو نشستی تو خونت و داری سرویس میدی بهش !!

چی ازین بهتره براش ؟؟ 

مهم نیست خانوادت پشتت هستن یا نه 

از در ک بیرونت نمیکنن 

بگو چند روز اومدم خونتون بمونم حالم خوب نیست ویار دارم 

خیلی توضیح نده بهشون جریان رو 

ولی پیش شوهرت وانمود کن خانوادت پشتت هستن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تبلی خودش به تو این حرفها میزنه چون واسی کار و نون درآوردن سخت میگیره  مهم اینکه وقتی نمتونه اداره کنه چرا تشکیل خانواده داد وقتی از پس مشکلت برنمیاد نباید پیش قدم میشد برای ازدواج حالا این حرفها دور شده وقت تلاش هست باید جنگید واسی زن بچه اش   شما جوابش نده چون تنبلی از خودش هست همه تلاش میکنن اینم مثل بقیه سعی کن روی حرفهای که میزنه نصحتش کنی تلاش کنه خداراشکر صاحب زن بچه شده چی مخواد فقط پشت کار وتلاش 

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔
ندونستن نداره کهمیگه میخواستم تنها باشمانگار من رفتم گرفتمش

افسردس پس  یکم باهاش نرم برخورد کن حرف بزن بگو بیا بریم روانشناس

عکس نی نی نشونش بده ذقش زنده کن

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
ندونستن نداره کهمیگه میخواستم تنها باشمانگار من رفتم گرفتمش

تو هم زبونتو بش بگو 

تو که میخواستی تنها باشی بیخود کردی منم اسیر کری 

دست پیشو گرفته پس میوفته. 

بگو میخوای تنها باشی هری کسی جلوتو نگرفته برو  

یه کم زبون داشته باش از خودت دفاع کن تا دیگه تکرار نکنه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀