2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه کاش نبودید به من بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 2847 بازدید | 140 پست
اگ میتونی یه مدت بزار برو قهر نکن یدفعه بدون اینکه بهش بگی برو برو خونه مادرت یا خواهرت یا هرکی از ن ...

جایی ندارم برم

یعنی خانواده اصلا پشتم نیستن 

اگر برم اونا میگن برو خونه شوهرت

اگر برم خودم باید بعد چند روز زنگ بزنم بیا دنبالم اینجا دارم اذیت میشم 

اگ میتونی یه مدت بزار برو قهر نکن یدفعه بدون اینکه بهش بگی برو برو خونه مادرت یا خواهرت یا هرکی از ن ...

‌هیچکس تحمل نمیکنه که دختش برگرده بمونه خونش 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبلن میگفت کاش بمیری فکر کردم شوخیهحالا میگه کاش تو بچه بمیریددوباره میگه کاش نبودید

یه چند بار تو هم بگو ببین واکنشش چیه 

شاید حال زندگی کردن و ندارن تا امیده

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

نه این چه پیشنهادی هست 

بره بیخبر تهمت خیانت بزنه بهش خوبه 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

‌هیچکس تحمل نمیکنه که دختش برگرده بمونه خونش

مهم نیست تحمل میکنن یا نه 

از خونه ک نمیندازنش بیرون 

واسه بدست اوردن یه چیزایی باید تحمل کنی یه سری چیزای دیگه رو تازه این موقته 

یه کم بشین راجع به شرایط وحشتناکی که ممکنه تو زندگی آدم باشه و الان نیست براش صحبت کن، بگو قدر زندگیت رو بدون. افسرده‌ است به نظرم.

میخواد شما نباشید چی کار کنه؟ خوشگذرونی یا خودکشی؟

نه این چه پیشنهادی هست بره بیخبر تهمت خیانت بزنه بهش خوبه

چه تهمتی ؟ زن باردار رو چه تهمتی میخواد بزنه ؟ در ضمن میره پیش خانوادش ! تو خیابون ک نمیمونه 

پس چیکار کنه ؟‌ بشینه هی شوهرش بهش دری وری بگه ؟ بلاخره باید بترسونتش با نبودش

مهم نیست تحمل میکنن یا نه از خونه ک نمیندازنش بیرون واسه بدست اوردن یه چیزایی باید تحمل کنی یه سری چ ...

انگار اسی زودرنجه اخم تخم میکنن اینم تحمل نمیتونه بکنه برمیگرده

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
چه تهمتی ؟ زن باردار رو چه تهمتی میخواد بزنه ؟ در ضمن میره پیش خانوادش ! تو خیابون ک نمیمونه پس چیکا ...

قهر کنه بره خونه باباش 

زنگ بزنه بیان دنبالش 

اینکه بیخبر بزاره بره 

شوهرش دو روز نفهمه کجاست فک می‌کنه خیانت کرده 

( اطرافم دیدم آخرش هم به طلاق ختم شده )

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍