2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه کاش نبودید به من بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 2837 بازدید | 140 پست
من باردار نمیشدم در حال جدایی بودیم کامل یکی براش گرفتن من باردار شدم اصلا معجزه معجزه که میگم منظور ...

ای وای پس اون اشغال بخاطر بچه زن گرفته تو هم بچه دار شدی دیگه چی میخواد باید اون تا حدا نشده بودین نمیگرف الان که گرفته باید اونو طلاق بده تو بچه اوردی...عجب ها بخاطر بچه زن دوم میکیرن کثافتا اونم با بی پولیش بی عرضه رو نگا

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باردار نمیشدم در حال جدایی بودیم کامل یکی براش گرفتن من باردار شدم اصلا معجزه معجزه که میگم منظور ...

وای وای خدا بدبخت اون بچه خب ناشکری چی دیگه این تو رو نمیخواست کلا زور زوری که نمیتونه دوستت داشته باشه

با چ عقلی باردار شدی پس

میگه باردار نمیشدم اختلاف داشتیم میخولستیم جداشیم اخراش بود که معحزه اسا دیده بارداره

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚