2777
2789
عنوان

با نامزدم رابطه داشتم متوجه یه چیزه بد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 95 پست
والا یادم نیست اونموقع اصلا با این فکر نکردم ببخشید اینطوری میگم قسمت اول بدن همسرت وارد بدنت شد یان ...

ببخشید منم واضح میگم ک متوجه بشید بهتر راهنمایی کنید بله همون کلاهک و یه کوچولو بیشتر ینی درحد ۱ سانت یه سانت ونیم بیش از کلا..ک

وقتی خونریزی نداری یعنی پارتنرت کارشو خوب بلد بوده  و بدنت رو درست اماده کرده و درست و اصولی باهات رابطه برقرار کرده و اسیب واژینالی بهت نزده 

وگرنه اون خون اومدنه که عادی نیست

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی خونریزی نداری یعنی پارتنرت کارشو خوب بلد بوده و بدنت رو درست اماده کرده و درست و اصولی باهات ر ...

بابا مگه نباید درحد چند قطره برای اولین رابطه بخاطر بکارت خون ریزی انجام بشه

بابا مگه نباید درحد چند قطره برای اولین رابطه بخاطر بکارت خون ریزی انجام بشه

نه عزیزم کی گفته اولین رابطه درست و اصولی خیلی وقتا اصلا یه قطره خون هم نداره 

من زنداییم متخصص زنان زایمانه با علم به موضوع دارم اینو بهت میگم

خب نگه بکارت پاره نمیشه پس چجوری خون نمیاد

چرا دور از جون مثل بیسوادا حرف میزنی گلم

اولا بکارت نه و هایمن

هایمن هم یه غشای خیلی نازکه نکنه واقعا فکر کردی پرده کرکره ای جلوت نصبه که پاره شی و خون برداره ؟ ببخشید با این لفظ میگم

به نظرم برو پیش یه دکتر متخصص بهتر برات توضیح میده که متوجه شی قرار نیست همه مثل هم خون ببینن

ببخشید منم واضح میگم ک متوجه بشید بهتر راهنمایی کنید بله همون کلاهک و یه کوچولو بیشتر ینی درحد ۱ سان ...

احتمالا هایمنت آسیب دیده 

ولی ممکنه ک پاره نشده باشه 

میخوای دکتر برو معاینه 

ولی فکرمیکنم برای من بیشتر از کلاهک وارد شد ک همسرم گفت خون اومد

کاربری دست من و دوستمه

احتمالا هایمنت آسیب دیده ولی ممکنه ک پاره نشده باشه میخوای دکتر برو معاینه ولی فکرمیکنم برای من بیشت ...

بلخشید‌واضح میگم‌منم  تویه یه فیلم‌دیدم بیشتر از کلاهک‌وارد شدن تقریبا تصف بیشتر ال....

چرامیگی آسیب دیده؟ 

بلخشید‌واضح میگم‌منم تویه یه فیلم‌دیدم بیشتر از کلاهک‌وارد شدن تقریبا تصف بیشتر ال....چرامیگی آسیب ...

اره دقیقا نصف بره قشنگ پاره میشه

عزیزم میگم ممکنه ک آسیب دیده باشه

خودت جلو آینه نگاه کردی ببینی؟

کاربری دست من و دوستمه

اره دقیقا نصف بره قشنگ پاره میشهعزیزم میگم ممکنه ک آسیب دیده باشهخودت جلو آینه نگاه کردی ببینی؟

والا نخندی ولی متوجه‌نمیشم اصن‌که چجوری‌پاره شده‌واسیلی دیده وسالم چه‌جوریه‌ردی سایت‌هم‌میزنم تفاوتی نمیبینم بعد اصن مشخص نمیسه 

والا نخندی ولی متوجه‌نمیشم اصن‌که چجوری‌پاره شده‌واسیلی دیده وسالم چه‌جوریه‌ردی سایت‌هم‌میزنم تفاوتی ...

ای خدا 

اسی من تورو چیکارت کنم اخه🤣😂

ایشالله پاره نشده 

احتمال زیاد پاره نشده ولی ی دکتر برو 

کاربری دست من و دوستمه

ای خدا اسی من تورو چیکارت کنم اخه🤣😂ایشالله پاره نشده احتمال زیاد پاره نشده ولی ی دکتر برو

راهنمایی آخه مگه داخل نیست من از کجا بفهمم‌پاره شده یانه

🥲دکترخجالت‌میکشم برم بابا

نه کلا نامزد من میگه این کار توهین به انتخاب من و خانوادمه

خوشحالم که این درک و شعور و فهم رو دارن، و نشون میده که  انتخاب مناسبی کردید، ولی متاسفانه خیلیا فقط لب و دهان هستن، خدای نکرده یه روزی یه حرفی به آدم میزنن، تا اعماق وجود آدم درد میگیره. واقعا بعضی مردها اجحاف میکنن در حق ما خانم‌ها، فکر کنین ۴۰-۳۰-۲۰ سال، کمتر با حتی بیشتر، خانم اگه مجرد بمونه، مجبوره و خیلی‌ها هم از روی شخصیتتون، خودشون رو حفظ میکنن، بعد یه شوهری بیاد تو دعوا به آدم تهمت بزنه، عجیب دل آدم‌ میشکنه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.