2777
2789
عنوان

با نامزدم رابطه داشتم متوجه یه چیزه بد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 95 پست
والا‌من روم نمیشه برم دکتر خجالتی ام خیلی

عزیزم فکر نکنم چیزی شده باشه اما سعی کن دیگه رابطه نداشته باشی چون توی تاپیک های قبل مشخصه با نامزدت مشکلاتی داری اگه خدای ناکرده به جدایی بخورید ؛ باکره بودن برای جدایی یک امتیاز هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رفتم ولی ن واسه اقبات پاک بودن یا نبودن من رفتم ک از نوع و مدل هایمن مطلع بشم خداروشکر ک رفتم چون ...

چیا توضیح میدن خب اگر برای اگاهیه منم برم ولی جز تعیین نوعش چیو توضیح میدن 

چرا پشیمون بشم؟

چون اکثر کسانی که تو دوران نامزدی و عقد رابطه دارن پشیمون میشن که چرا زود اقدام کردن و کاش به شناختو اطمینان بیشتری از طرف مقابلشون میرسیدن بعد

ولی امیدوارم شما پشیمون نشی❤️

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
میگی دخول سطحی داشتیم خب شما که بیشتر از یکی دو سانت بوده کاملا... بوده سطحی نبوده

منظورم در حد ۳ ۴ سانته ولی چون روی سایت ها نوشتن‌بکارت ۱ ۲ سانت اوله  تعجب کردم  چرا خونریزی نداتشم

برا همه مگه خون میاد؟ خون واسه وحشی بازی در اوردن طرف مقابله و وقتی که تو اماده رابطه نباشیعین ادمیز ...

کار ندارم که درستش اینه ک خون بیاد یا نه 

ولی برای من خون اومد 

و به سختی وارد بدنم شد با اینک اماده بودم 

و بعدا تا 6 ماه تو رابطه درد داشتم و به سختی وارد بدنم میشد

کاربری دست من و دوستمه

چیا توضیح میدن خب اگر برای اگاهیه منم برم ولی جز تعیین نوعش چیو توضیح میدن

نوعش رو بهتون میگن و پوزیشن بهتر رو برات توضیح میدن و اینکه من چون از نوع سخت بود گفتن ک با رابطه خیلی سخت برداشته میشه و ممکنه جراحی بشه و خیلی چیزهای دیگه ک مربوط ب نوع هایمن من بود

میکم دخول در حد ۳. ۴ سانت بوده و میگن بکارت ۱ تا ۲ سانت اول هست پس چرا خون ریزی انجام نشد

شما رابطه کامل داشتی و عدم خونریزی یعنی پردت از نو ع ارتجاعیه و قرار نیس خونی بیاد..

من نمیدونم چرا دخترا منتظرن خون بیاد.خون نشونه سلامتی نیس والا فقط کثیفکاری و حالم بهم زنیه بخدا

عزیزم فکر نکنم چیزی شده باشه اما سعی کن دیگه رابطه نداشته باشی چون توی تاپیک های قبل مشخصه با نامزدت ...

منم برای همین‌نگرانم خیلی نگرانم مخصوصا‌خانواده‌ام خیلی حساس اند ودارم دق میکنم دکتر هم خجالت میکشم برم

چون اکثر کسانی که تو دوران نامزدی و عقد رابطه دارن پشیمون میشن که چرا زود اقدام کردن و کاش به شناختو ...

دقیقا.خواهرمن رابطه داشت و طلاق گرفت مهریه هم هیچی ندادن بهش الآنم نگرانه اگه خواستگاری براش اومد چی بگه 

تو ماهم این مسئله خیلی مهمه