2777
2789
عنوان

با نامزدم رابطه داشتم متوجه یه چیزه بد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 95 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر عقدی هستی نگرایت برای چیه خب شوهرته دیگه نگران نباش ولی اگر نیست دیگه انجام نده چون اگر اسیب دیذ ...

بکارت اسیب دیده 100 سالم بگذره ترمیم نمیشه 

دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗
برا همه مگه خون میاد؟ خون واسه وحشی بازی در اوردن طرف مقابله و وقتی که تو اماده رابطه نباشیعین ادمیز ...

اولین رابطه رو‌میگم 

مگه با‌اولین رابطه بکارت ازبین‌نمیره میترسم نگرانم دارم دق میکنم الان‌چه فکری راجبم‌میکنه

عزیزم به عنوان یه دختر جوون باید اطلاعاتت بیشتر باشه

خونریزی هم لزوما قرار نیست داشته باشی این نشون میده نامزدت کارشو درست انجام داده تونسته بدنتو خوب اماده کنه

🏃🏻‍♀️

درسته برای همه خون نمیاد اما من میگم که این قضیه درسته‌ک میگن ۱ تا ۲ سانت اول هست یا ممکنه برای یه ع ...

بابا پرده کجا بود فک میکنی پرده کرکره ایه اونجا؟

یه سطح مقطعه که نیمه بازه به مرور شکلش فرق میکنه

پرده ای وجود نداره توروخدا تحقیق کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چرا همه میگید بره دکتر؟ اتفاقا اینکه خونریزی نداره جای نگرانی نیست 

خونریری زیاد یعنی رابطشون آسیب زده بهش

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اولین رابطه رو‌میگم مگه با‌اولین رابطه بکارت ازبین‌نمیره میترسم نگرانم دارم دق میکنم الان‌چه فکری را ...

منم دارم اولین رابطه رو میگم

خاک بر سری کسی که با خون اومدن و نیومدن میخواد تو رو قضاوت کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی