2777
2789

بچها خواهش میکنم گزارش نکنید واقعا دارم از استرس میمیرم شاید‌ جای درستی نباشه ولی حداقل میتونم راهنمایی بگیرم

با‌نامزدم رابطه داشتیم دخول داشتیم  ولی کامل ن

چون برای اولین بار بود‌هیچ اتفاقی نیفتاد درد نداشتم خون ریزی نداشتم دارم سکته میکنم وهمش فک‌میکنم داره اون چه فکری میکنه الان 

روی سایت ها خوندم که بکارت ۱ تا ۲ سانت اول هست

اما دخول برای من یکم بیشتر بوده و‌من نگرانم ممکنه بدنه هر شخص متفاوت باشه؟

برای همه ک خون نمیاد

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو نی نیسایت نامزد چند تا معنی مختلف داره🤦‍♀️

دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗

امیدوارم دخول کامل نبوده باشه که پشیمون نشی چرا رابطه داشتی

بعضیا پردشون حقلویه ک خونریزی ندارن اگه خیلی استرس داری برو دکتر معاینه کنن برات

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

برا همه مگه خون میاد؟ خون واسه وحشی بازی در اوردن طرف مقابله و وقتی که تو اماده رابطه نباشی

عین ادمیزاد با هم باشید ۹۰ درصد اوقات خون نمیاد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی