2777
2789
عنوان

با نامزدم رابطه داشتم متوجه یه چیزه بد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1779 بازدید | 95 پست
دقیقا.خواهرمن رابطه داشت و طلاق گرفت مهریه هم هیچی ندادن بهش الآنم نگرانه اگه خواستگاری براش اومد چی ...

اره دقیقا بخاطر همین میگم🥲

امیدوارم مجدد خوشبختی رو تجربه کنه❤️

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار ندارم که درستش اینه ک خون بیاد یا نه ولی برای من خون اومد و به سختی وارد بدنم شد با اینک اماده ب ...

خب اولین رابطه رو که یادتون نرفته درسته ک میگن‌همون ۱ تا ۲سانت‌اوله یا بیشتر؟

همون ۱ الی دوسانتاصلا درد نداشتی؟فشاری حس نکردی؟

ما دوبار رابطه داشتیم دفعه اول دخول تبود اما فشار حس کردم و یه دره خون روی همسرم بوو ک خیلی خیلی کمرنگ بود شوهرم گفت نه این نیست زخمه ولی اون روز یکم درد داشتم وفشار حس کردم اما دفعه دوم دخول در حد ۳ یا ۴ سانت انجام شد خیلی راحت بوو بدون درد بدون احساس فشار وخون ریری دارم میمیرم از نگرانی

پیش یه ماما برو.به احتمال ۹۰٪ارتجاعیه پرده ات

اخه‌من‌فک میکنم نیست چون میگم‌اولین رابطه ک دخول نبود‌اما فشار بود و درد داشتم 

دارم میمیرم از نگرانی سایتا درست میگن همون یک تا دوسانت‌اوله

اگر عقدی هستی نگرایت برای چیه خب شوهرته دیگه نگران نباش ولی اگر نیست دیگه انجام نده چون اگر اسیب دیذ ...

عزیزم چیزی رو که نمیدونی چرا میگی 

پرده بکارت آسیب دیده باشه با گذشت زمان ممکنه بگی چجوری اوکی میشه؟

خیلیم عالی ممنونم از توضیحتون

خواهش میکنم عزیزم 

در کل ب نظرم هرکسی باید بره من دوتا دیگه جاری دارم اونا نرفتن مادر شوهرم از این قدیمی هاست 

همیشه میگه اونا ب من نامه ندادن احترام نذاشتن فقط الی ب من احترام گذاشت نامه آورد🤣🤣🤣 

انگار براش مدال المپیک بردم

اخه‌من‌فک میکنم نیست چون میگم‌اولین رابطه ک دخول نبود‌اما فشار بود و درد داشتم دارم میمیرم از نگرانی ...

این همه استرس نیاز نیس پیش یک پزشک برو یک کارت شناسایی و یک عکس هم حتما همراهت ببر 

اگ اتفاقی نیافتاده باشه ک نامه بگیر اگ هم اتفاقی افتاده باشه ک ب نظرم ب خانواده بگو باید بدونن ک چیشده

خب اولین رابطه رو که یادتون نرفته درسته ک میگن‌همون ۱ تا ۲سانت‌اوله یا بیشتر؟

والا یادم نیست اونموقع اصلا با این فکر نکردم 

ببخشید اینطوری میگم قسمت اول بدن همسرت وارد بدنت شد یانه؟

کاربری دست من و دوستمه

والا خب من اصلا نمیخواستم بهش بدم من دادم ب همسرم اونم نمدونسته چیکا کنه داده ب مامانش اینطور شده ک ...

بخدا این قدیمیها واقعا فکر محدودی دارن مثلا بلانسبت شما ممکنه طرف پرده داشته باشه ولی کلی کار کرده باشه 

چی میشه گفت نمیشه عوضشون کرد 

باز برای شما بخیر گذشت