2777
2789
عنوان

باورم نمیشه بایک خلبان آشنا شدمممم📸 ولی شانس بدی دارم😭😭📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 14319 بازدید | 527 پست
حالا دیشب دیدم یه خط ناشناس به شماره کاریم زنگ زده فک کردم ارباب رجوعه چون روز جمعه بود و روز تعطیلی ...

ب نظر میاد .... در رو باشه ها وگرنه چرا باید اول کاری شغلش و بگه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
اهان یادت افتاد که میتونیم مچتو بگیریم😁😁😁😁

نه عزیزم چون اینجا میرن تاپیکا قبلو میخونن خاستم خودم از قبل بنویسم که فاز مچ گیری برندارن تاپیک قبلم هست برو بخون که دوست پسرم پا داده🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب نظر میاد .... در رو باشه ها وگرنه چرا باید اول کاری شغلش و بگه

تو دفتر نمایندگی که نگفت .. بعد اینکه زنگ زده بود من جواب نداده بودم و بلاک کرده بودم با یه اکانت دیگه اومد گفت. فکر کنم برای این گفت که نظرمو جلب کنه..

حالا چته خودت کشتی شوهر قحطی اومده این حجم از رفتار بچگانه؟ فش توهین ی بار دوبار ن سه بار رفتارت اصلا در حد بچه ۵ ساله میتونستی مودب تر اول رفتار کنی فکر کنی بعد بپری حالا رئیس جمهور هم باشه نباید اینطور بشی عجب

اقا نگم براتون من تا اون نوشته اخرش رو دیدم که گفته خلبانم زدم به در مسخره کردنش و خندیدن مکرر بهش ت ...

اسی من با خلبان ایران ایر دوست بود بببن فقط جهنم شد زندگیم ۵ سال تحت نظر روانپزشک بودم بخدا که الان خوسحالم اون گورش گم کرد خدا لعنتش کنه تاابد

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

شمااره کاری ک براشون عکس و ..میفرسیم 

دردسترس همه هست 

یعنی همه بهش دسترسی مگع ندارن ؟ 

خب منم اینجور جاها کار کردم 

بقیه کارمندام بهش دسترسی دارن 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

کاری به اون مرد هول ندارم مردی که پرخاشگره و چیزی از خودش نداره ارائه بده تا با شخصیتش یک زن رو جذب کنه بلکه پشت کارش قایم میشه .... ولی چرا اینقدر نپخته رفتار میکنی نه کارتو درست انجام میدی نه خوب رفتار کردنو 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
حالا چته خودت کشتی شوهر قحطی اومده این حجم از رفتار بچگانه؟ فش توهین ی بار دوبار ن سه بار رفتارت اصل ...

واقعا 😂👌🏻 اخه این چه رفتاریه ، خجالت اوره

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

حالا چته خودت کشتی شوهر قحطی اومده این حجم از رفتار بچگانه؟ فش توهین ی بار دوبار ن سه بار رفتارت اصل ...

عزیزم ایشوذن بخاطر یه اشتباه کاری من اون روز تو دفتر نمایندگی خیلی رفتار بدی کرد.. منم دیدم اومده پیوی حال و احوال کرده عصبانی شدم به تلافی رفتار بد اون روزشون