2777
2789

من همیشه کادو میخرم روز پدر ، مادر ، تولد ولی اینا یه مدلین که همیشه ایراد میگیرن و ادمو بی منت میکنن انقدر ایراد میگیره مادرم

میدونین از چی ناراحت شدمممم؟؟؟؟ برای این که داداشمو پر کرده که براش کادو تولد نگرفتم درصورتی که دوتا تیشرت خریدم یکیشو گفت بده به فلانی بچه یتیمه اون یکیم دادم داداشم بعد اشتباهی قاطی لباسای خودم شد بردم با خودم خونه چون واسه شوهرمم همون رنگ و طرح گرفته بودم فقط سایزشون فرق میکرد (مامانم اینا شهرستانن) این دلمو خیلیییییی شکست 

همیشه خدا جلوی همسرم خجالت میکشم چون اون پول یا کادوی کمی میده به خانوادش و همیشه تشکر میکنن و میگن نگیر راضی نیستیم بعد من همیشه بیشتر هزینه میکنم و اینجوری بی منت میکنن همیشههههه و تازه هر سری میرم شهرستان میگم مامان چیزی نمیخوای یا برای خودش یا خوردنی میگه بگیر من جلوی همسرم خجالت میکشم چون میگه مامانت تعارف نمیدونه چیه

همین ماه تولدم بود داداش کوچیکم دید همسرم داره کادو میخره و تدارک میبینه (دوتایی رفتن من خونه مامانم اینا بودم و همسرم میخواست سوپرایز کنه یجورایی) هی به مامانم یواشکی میگفت پول بده اونم میومد به من میگفت ما پول نداریم وضعیتمون خرابه اینم هی پول میخواد کادو بخره هرچی بهش میگم نمیفهمه ( تو این ۲۳ سالی که از خدا عمر گرفتم هیچوقت ندیدم بگن پولداریم باز خداروشکر وضعشون خوبه ) منم گفتم نه بابا مگه بچم کادو نمیخواد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم کادو ندی دلخوری پیش میاد(چون همیشه کادو دادی بعد قراره ب مادر شوهرتم کادو بدی)

بنظرم پول بهش بده ک دیگ نتونه ایراد بگیره

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

توام یه مقدار پول بده و فکرشو نکن و انتظاری ازشون نداشته باش .مادر منم همینه منم در حد خودم یه کادویی میدم برای مناسبتا .اما اون به من یا شوهرم ویا بچه هام هیچ کاری نمیکنه با این که وضعش بد نیست

عزیزم درک میکنم،بی نهایت شرایط سختی داری، من همیشه پول میدم و برای هر دو خانواده هم یه اندازه میدیم، هیچ فرقی نمیزاریم،ولی خوب مشکل اینجایت که خانوادت راضی نیستن ابنطور که میگی،ولی تو به نظرم یم اندازه کادو بزار برای دو خانواده و اصلا هم اهمیت نده،والدینی که باعث سر خوردگی میشن خیلی بده برای آدم

مثلا چقدر بدم؟

بستگی داره

درحو همون چیزی ک براش میگیری پولش بده

من خودم سیصد تا پونصد میدم

هرچند من فعلا مجردم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
توام یه مقدار پول بده و فکرشو نکن و انتظاری ازشون نداشته باش .مادر منم همینه منم در حد خودم یه کادوی ...

کاری نخواستم بکنه حداقل بی منت نکنه ادمو به شوهرم تولدش کادو ندادن با این که همیشه همه مناسبتا کادو داده انقدر خجالت کشیدم ( وضعشون خوبع) مثلا چقدر بدم پول؟