2777
2789
عنوان

شما بودین کادوی روز مادر میخریدین با این اخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 42 پست
فقط یادت باشه اولویت همسر وفرزندان باشن .اینان که وقت سختی همراهان. من خودم باردارم ۳ماه ویار شدید د ...

والا منم عمل داشتم مادرم بزور اومد همراهم خودم میخواستم تنها برم همسرم گفت نه کاملا درکت میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوه انگار حرف دل منو زدی خانوادم شهرستانن 

هر چی می‌بریم اه و پیف میکنن استفاده نمیکنن و 

.... قشنگ بی منت میکنن 

یه داداش دارم تحت سلطه زنش ، من خر هر دفعه برا اینا یه عالمه شیرینی های شهری ک زندگی میکنم می‌بردم نون محلی و ... بعد یهو گفتن اه اینا چیه میاری ما میدیم سگ بخوره 😓فک کن هر دفعه ۵۰۰ برا اینا می‌بردم 

بعد بابامم همینطور 

دیگه گفتم هیچی نمیبرم دم ورودی شهر پدریم ک رسیدم میوه میخرم میبرم برا بابام 

داداشمم کوفت براش نمیبرم 

چه حس بدیه بری با ذوق خرید کنی بعد اینطوری کنن،

من هم پدرم هم پدرشوهرم اینطورین هر چی بخریم ایراد میگیرن یا پدرشوهرم اصلا بازشم نمیکنه آدم کلی فکرمیکنه کلی میگرده یچی میخره بعد دلسردمون میکنن

نه بابا حدود ۲۰۰ پول از شوهرم گرفتن چند ماهه خبریم نیست اخه تو کادو مگه میشه جبران کرد اینارو کلا عج ...

چقدر پرتوقع بارشون آوردی ...نکن اینکارا رو ...ازین به بعد میخواین برین اونجا اصلا تعارف نکن چیزی لازم دارین بیارم یا نه...مثل خودشون دست خالی برو بیا.‌.سر همه وعده ها هم خودت از قبل برو آشپزخونه بگو خودم ناهار یا شام درست میکنم.حسابی غذا درست کن و نذار همسرت از بیرون چیزی بگیره ...کم کم عادتاشون رو تغییر بده

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
اوه انگار حرف دل منو زدی خانوادم شهرستانن هر چی می‌بریم اه و پیف میکنن استفاده نمیکنن و .... قشنگ بی ...

افرین درستشم همینه

گفتم داداشمم اومد خونم ولی نبرد کلا مدل شونه حتی داداشمم پر توقعه 😂

کلا اونجا میری زیاد نمون ...کوتاه و دیر به دیر سر بزن

اوه انگار حرف دل منو زدی خانوادم شهرستانن هر چی می‌بریم اه و پیف میکنن استفاده نمیکنن و .... قشنگ بی ...

چ دلت پربود عزیزم😊منم شهردورازخانواده زندگی میکنم.هربار کلی شیرینی می‌بردم مخصوص شهروهربارواسه مادرم گل طبیعی میخریدم...رفتارشون عوض شد وفرق گذاشتن بین بچه هاش،الان سه سال نمیرم.تابدونن چ خبر...

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود