2777
2789
عنوان

دوست پسری که قصدش ازدواجه🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 56 پست
ینی چی😐میرید عشقو حال؟

عزیزم تعجبی نداره منم قبل همسرم چندتا دوست پسر داشتم ولی به قصد تفنن و تفریح انتخابشون میکردم و همون اول هم میگفتم هیچوقت فکر ازدواج با من به سرتون نزنه اونام فکر میکردن همینجوری مزاح میکنم ولی خواستگاری که اومدن ردشون کردم فهمیدم خیلی ام جدی ام

هدف از دوست دختری دوست پسری همیشه ازدواج نیست گلم خیلی وقتا هم هدف خوشگذرونی و یار داشتنه

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
اره هست ولی من نمیخوام کار به جایی بکشه که فامیلا و خانواده هامون آشنا بشنباور میکنی من بخاطر اینکه ...

خودت تو تاپیکت گفته باباتو‌شناخته رستورانش رفته در کل یک هفته است عضو شدی هزار تا تاپیک زدی که خیلی ماورایی و همشون با هم متناقضن! زیاد نرمال نیستی در کل 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایشون سنش کمه ۲۱ سالشه هنوز به بلوغ نرسیده در ضمن طرز تفکرش قطعا تو ۳۰ سالگی عوض میشه و اینکه ایشون ...

اینکه ممکنه تو سی سالگی طرز فکرش تغییر کنه کاملا درسته 

منم با 34سال سن طرز فکرم مث ایشونه 

ولی میشه مستقل بود  میشه تصمیم گرفت برا همیشه دور ازدواجو خط بکشی میشه از لحاظ احساسی وابسته ب جنس مخالف نبود و ....   همه اینا شدنیه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اینکه ممکنه تو سی سالگی طرز فکرش تغییر کنه کاملا درسته منم با 34سال سن طرز فکرم مث ایشونه ولی میش ...

خب من حرفم اینه شما وقتی با پسر دوستی بعد مدتی نیازهاتونو رفع میکنین منتها به جز ازدواج پس شما ازدواج سفید کردین فقط دارین خودتونو‌گول میزنین که اهل ازدواج نیستین، کسی از ازدواج فراریه که اصلا سمت پسری نره و رابطه جنسی نداشته باشه کار شما هم نوعی ازدواج به نام سفید

خب من حرفم اینه شما وقتی با پسر دوستی بعد مدتی نیازهاتونو رفع میکنین منتها به جز ازدواج پس شما ازدوا ...

اونایی ک باهم زندگی میکنن و جایی ثبت نشده اسمش ازدواج سفید 

نه ی دوستی ساده ک  90درصدش تو مجازی خلاصه میشه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من واقع بین هستماگه کارمون به جایی کشید که فهمید خانواده من کین کارمون تموم میشه

مگه تو نمی گی سطح خانواده اونا پا این هست روستا هستن و از پا این به جایی رسیده کلی داری با این حرف ها تحقیرش می کنی هرچند اگه واقعا عاشق بودی این جوری راجبش حرف نمی زدی و تحقیر نمی کردی اگه با همچین خانواده ای که تو می گی باشه و خانواده تو بالا تر هستن بفهمه چه خانواده ای داری کار  تموم که نمی شه هیچ خوشحال هم می شه با همچین خانواده ای وصلت کنه 

خو معنی حرف شما همینه با پسر وارد رابطه می شی که قصدت ازدواج نیست پس قصدت چیه؟

پر کردن تایم خالی و وقت گذرونی از کی تالا اسمش شده عشقو حال ؟

خب شما بگو حدفت از رابطه چیه؟

شخص من ک رابطه ای ندارم هدفی داشته باشم 

کلا طرز فکر استاتر مث منه 

پر کردن تایم خالی و وقت گذرونی از کی تالا اسمش شده عشقو حال ؟

وقت گذرونی و پر کردن تایم خالی همون عشق و حال هست دیگه شما برای سرگرمی با پسر ها هستی دیگه چه فرقی داره حالا اسمش چی باشه 

وقت گذرونی و پر کردن تایم خالی همون عشق و حال هست دیگه شما برای سرگرمی با پسر ها هستی دیگه چه فرقی د ...

از خدا میخام بهتون ارامش بده 

چون من نمیدونم این حجم از حال و بد و انرژی منفی اکجا میاد