2777
2789
عنوان

دوست پسری که قصدش ازدواجه🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 56 پست
جونه دلم مفهوم عشق برای ادم های مختلف متفاوته،تو عشق رو خارج از چهارچوب ازدواج هم میتونی ببینی اون ن ...

چطوری پسری که بخاطر جنگیدم

درس خوندم

پیشرفت کردم

و همیشه تو ذهنم کنارش خودمو تصور کردمو کنار بذارم؟!

من میدونم ازدواجمون موفق نیست 

چون هر کدوم خانواده هامون از قاره های متفاوتی هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوری پسری که بخاطر جنگیدمدرس خوندمپیشرفت کردمو همیشه تو ذهنم کنارش خودمو تصور کردمو کنار بذارم؟!من ...

تو با کلیته ازدواج مشکل داری یا با ازدواج کردن بااین فرد مشکل داری؟

خب توی رابطه باید یک هدفی باشهمثلا ده سال دیگ ازدواج کنیم ۲۰ساله دیگه و فعلا همو بشناسیمدقیقا منظور ...

عزیزم چرا فکر میکنی همه رابطه ها باید ختم ب ازدواج شن  مگه هدف از زندگی فقط ازدواجه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خانواده شما بالاتره؟

هیچ کدوم بالاتر نیستن

من پدرم شرایط مالیش خوبه

اونم پدرش پولداره

مشکلمون اینه پدر من حاجی بازاری و سنتی ان هستن

خانواده اون آزاد تره 

گفتی خودتو همیشه کنارش تصور میکنی میتونم بپرسم آینده ای که باهاش میبینی چطوریه؟

همینی که الان هست

با دوستامون بیرون بریم

تو همکارا با افتخار همدیگه رو معرفی کنیم

از لحاظ کاری  و درسی بهم کمک کنیم همو تشویق کنیم 

بجنگیم برای اهدافمون کنار هم 

از لحاظ حسی کنار هم باشیم

ولی نمیخوام ازدواج باشه و رسمی بشه 🤦🏻‍♀️

شما دارید ناعادلانه قضاوت میکنید ایشون از اول گفته قصد ازدواج نداره

ایشون سنش کمه ۲۱ سالشه هنوز به بلوغ نرسیده در ضمن طرز تفکرش قطعا تو ۳۰ سالگی عوض میشه و اینکه ایشون فقط گفته مستقلم صرفا فکر میکنم از مستقلی منظورش بابای پولداره وگرنه دانشجو و ۲۱سالشه😂بیشتر جو زده است تا مستقل و اینکه هیچوقت کسی اول دوستی راجع به ازدواج حرف نمیزنه که بگه میخوام یا نه و در ضمن کسی که با پسر دوست هست و ازدواج نمیخواد در واقع ازدواج سفید هست فقط داره خودشو گول میرنه وگرنه دوستی که فقط صبح بخیر و شب بخیر گفتن نیس 😊

همینی که الان هستبا دوستامون بیرون بریمتو همکارا با افتخار همدیگه رو معرفی کنیماز لحاظ کاری و درسی ...

متوجه نمیشه اگه باافتخار به همکارات معرفی میکنی چرا باافتخار به خانواده معرفی نمیکنی؟

اینجور مسائل نیاز به بررسی دقیییققق دارن که قطعا اینجانمیشه بهش رسید

ولی به نظرم برای اینکه بهترین تصمیمو باکمترین پشیمونی بگیری حتما پیش یه روانشناس خوب برید🧡