2777
2789
عنوان

مامانم و بابام خونه رو کردن اشغال دونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 49 پست
می‌دونم عزیزم من چند وقت پیش یکی از النگوهامو فروختم سطل آشغالی ها و دمپایی ها و یسری چیزا خریدم واس ...

اره والا.

پدر منم عاشق اینع میز ناهار خوری بگیره ولی پولش رو جاهای بیخود هدر میده.

میگم خب جمع کن بخر میگه از ما گذشته. واسه کی میخواییم بخریم.ظاهر مهم نیست.

گفتم‌ چرا مهم نیست؟ خواستگار واسه دخترت بیاد اولین چیزی که ببینه ظاهر خونه است. 

گفت اره راست میگی. 

ولی خب بازم کار خودشونو میکنن

پر از خیال🙂‍↔️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باور کن براشون سخته قدیمی ها یک عمر یاد گرفتند جمع کنند و از هر چیزی استفاده کنند تا سی چهل سال پیش مردم قوطی شیر خشک را می کردند جای نمک و چای و ادویه و .... بهتره بهشون بگی دور نمی ریزید و می برید بازیافت . آروم آروم از قوطی پلاستیک و ظرف پنیر و این چیزها شروع کنید تا برسید به پتوهای کهنه . پتوها را هم می تونید بدید به بی خانمان ها فقط به مادرتون بگید چیزی را دور نمی ریزیم چون قدیمی ها به این کلمه حساس هستند .

داریم🙃گوشه حیاط یه عالمه آهن الات هست.

منم یکیو میشناسم زندگیشون دقیقا همینطوریه هرچیم توضیح میدم که بلکه وصعیت بهتربشه الکی میگن اره درست میگی باید اینکارش کنیم بعد دوباره همون روش رو ادامه میدن .پشتشونم هزار تاحرف میزنن 

لایک نکنید .توروخدا 
منتظرم هوا خوب بشه. یکمم پول جمع کنیم واسه چنتا وسیله نو.تا این کهنه هارو رد کنیم بره.

فعلا رپچد کن بره درحد تمیز کردن پلاستیک اضافه ها بعد آخر سال میخری نو ش رو خوب نیس 

یه روز که خونه نیستن هر چی هست و نیست بریز دور

بعدشم با وسایل نو تونستی جایگزین کن

اصلا به نظر من اینجور آدما دوباره جمع میکنن وسایل،چاره ش همینه وقتی نیستن بریزی دور خونه خلوت شه همین

خودمم همینطورم. فقط در حد یک جعبه از وسایل بچگیم یاددگاری برداشتم. دیگه هیچی نمیذارم بمونه.

اگه تک دختر نبودم میگفتم تو خواهر منی

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

فکر کنم هممون به نوعی درگیر این موضوع هستیم با پدرمادرامون چون هنوز توی سبک زندگی قدیمشون موندن با که مهمونای زیاد و رفت و آمد داشتن و همیشه وسایل واسه روز مبادا برمیداشتن. وسایلی که خودم شاهد بودم بیشترشون هیچ وقت استفاده نشدن

تنها راهش اول صحبت کردنه بعدشم یه کم زور گفتن