2777
2789

اخه ادم دلشم نمیاد ۱۰۰ تومن رو بدهبرای طلا 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلا خریدم پشیمونمگرمی ۴۷۰۰ خریدم یماه پیشسود بانکی ماهی ۲درصد میده بهتره که

طلا بلند مدت خوبه 

الآنم دوباره شد ۴۸۰۰

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

اره طلا اب شده خوبه ولی دفعه پیش احمقی کردم طلای دست دوم خریدم دیگه زورم میاد پول طلا بدم

اشتباه نکن دولت رو تو بانک بزاری ارزشش کم میشه ولی طلا هرروز بالاتر میره حداقل ارزش پولت حفظ میشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
اشتباهو نکن برو طلای دست دو بخر . من ۴۰ میلیون طلا قرض گرفتم ۳ ماه بعد الان ۶۵ میلیون شده . هیچ بانک ...

یعنی طلای قرضی خریدین ؟ یا از کسی پول گرفتین بعد طلا گرفتین باهاش؟؟ 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
اشتباهو نکن برو طلای دست دو بخر . من ۴۰ میلیون طلا قرض گرفتم ۳ ماه بعد الان ۶۵ میلیون شده . هیچ بانک ...

بابا ۴۷۰۰ طلا خریدم ۷ درصد سودشم داذم ینی ضرر کردم اخه