2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه توپه از لحاظ ظاهر هم خوبه اما از لحاظ سنی دو دله دو سال از مامانش کوچکتره

هرکسی میتونه براساس احساسات خودش تصمیم بگیره ولی از نظر من وضع مالی خوب و اخلاق خوب بهتر از یه جوونه که باید همش کار کنه از طرفیم وقت و انرژی نداره 

نه دو دله منم بهش گفتم خیلی فکر کنه به چند سال بعد هم فکر کنه

خواهر شوهرم ب خاطر اینکه شوهرش خارج زندگی میکنه حاضر شد با اختلاف 20 سال قبول کنه الان داره با ی پیرمرد 60 ساله سرمیکنه  و خودش 40 سال   5 سال اول خپب بودن الان حس میکنم طلاق عاطفی گرفتن. وقتی ایران میان اصلا ن ب هم نگاه میکنن ن حرف میزنن 90 درصد هم پرواز هاشون جدا از هم 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
۱۰ سال با شوهرم اختلاف سنی داریم همش جنگ و دعواست اختلاف نظر زندگیه بدون عشق آخرشم طلاقه

اره منم غیر مستقیم نظر مو گفتم انگار از دو دلی در اومد اما 

میگم نکنه بعد ها بگه تو نزاشتی؟

..

من موندم پس گلزار و شهاب حسینی و رضا رویگری و فلان و بهمان ها ..اینا چطوری با این اندازه اختلاف سنی با همسراشون زندگی میکنن ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اره منم غیر مستقیم نظر مو گفتم انگار از دو دلی در اومد اما میگم نکنه بعد ها بگه تو نزاشتی؟

مگه خانواده نداره؟ تصمیم با اوناست نه حرف شما اگه دوباره حرفش شد بگو فلانی من فقط نظرمو گفتم انتخاب با خودته 

هرکسی میتونه براساس احساسات خودش تصمیم بگیره ولی از نظر من وضع مالی خوب و اخلاق خوب بهتر از یه جوونه ...

منم بهش گفتم آدما با هم فرق دارن یکی میتونه یکی نه 

اونم گفت تو بودی چیکار میکردی گفتم من‌نمیتونم 

الان مغزم درگیره بعد ها منو مقصر ندونه

..
۱۰ سال با شوهرم اختلاف سنی داریم همش جنگ و دعواست اختلاف نظر زندگیه بدون عشق آخرشم طلاقه

دقت کردی تا توی ی تاپیک میکی با شوهرم رابژه م خوب نیست سیل درخواست ها روانه میشه😂 برام درخواست دوستی امد برا شما نیومد؟؟؟ 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......