2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شوینده صورتم عوض کردم نو آکنه که سبز رنگ هست خریدم ۱۸۶ تومن ولی کل جوشام برد 

هر روز ضد آفتاب میزنم هر روز روزایی تو خونه ام استلین روزایی که بیرونم سنتلا ( استلین هم عالیه چون من سنتلا قبلا خریدم دیگه میزنم بیرون تموم بشه ) 

سرم های پوستیم فقط نیاسینامید اوردینری و هیالرونیک اسید اوردینری 

مرطوب کننده درماتیکالی کلینیک 

و از همه مهمتر گاهی صورتم میزارم به حال خودش باشه 

🌿❤️🌷

زیر چشمتم تیره بود خوب شد؟

تیرگی چشمم بیشتر جنبه ارثی داره و چون بچه کوچیک دارم خیلی بی خوابی میکشم وقتایی استراحت داشته باشم خوب میشه وقتایی که فشار روم باشه تیره میشه 

🌿❤️🌷

تیرگی چشمم بیشتر جنبه ارثی داره و چون بچه کوچیک دارم خیلی بی خوابی میکشم وقتایی استراحت داشته باشم خ ...

دوباره بز 

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱               

عکس شوینده و ضدافتابات میزاری؟

می‌دونم نباید خسته شد؛می‌دونم نباید بُرید؛می‌دونم زندگی ادامه داره؛فقط دلم می‌خواست یه وقتایی، یه جایی، یه گوشه‌ای وایسم بگم خسته‌امو یکی بفهمه چی میگم.نه که فقط بشنوه‌..!
من شوینده صورتم عوض کردم نو آکنه که سبز رنگ هست خریدم ۱۸۶ تومن ولی کل جوشام برد هر روز ضد آفتاب میزن ...

ضد آفتاب سنتلا و نیاسینامید اوردینری و مرطوب کننده کلینیک رو دارم واقعا پوست منم بعد استفاده تغییر کرد،اسنس حلزون کوزارکس هم عالیه

ضد آفتاب سنتلا و نیاسینامید اوردینری و مرطوب کننده کلینیک رو دارم واقعا پوست منم بعد استفاده تغییر ک ...

عزیزم من اسنس حلزون داشتم و هنوز هم دارم ولی واقعا برای من خیلی بدرد نخور بود واقعا هیچ کارایی نداشت من تمام روش های استفادش رعایت کردم ولی واقعا پشیمون شدم از خربدش

🌿❤️🌷

عزیزم من اسنس حلزون داشتم و هنوز هم دارم ولی واقعا برای من خیلی بدرد نخور بود واقعا هیچ کارایی نداشت ...

واسه من بهترین محصول پوستی بود دوباره دارم تمدیدش میکنم😥واسه بعضی پوست ها واقعا کارایی نداره البته احتمالا شما هم از اون دسته اید من صورتم یکم نم از شستوشو داشت میزدم و  بعدشم مرطوب کننده کیلینیک سرم یا تونر خاصی باهاش استفاده نمیکنم،