2777
2789
تو تاپیکش بودم اول صبحی اعصاب یه ملت ریخت به هم

دو کاربر هستن تو نی نی سایت که اسم کاربریشون رو وقتی میبینم اصلا تو تاپیکهاشون نمیرم ..به قولی بلک لیستم هستن ..یکیشون ایشون هستن ...به نظرم صرفا میخواد تو چشم باشه وگرنه داستانهاش زیاد معقولانه نیست ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

تاپیکهای قبلیش هم همینه ..زیاد جدی نگیریدش ..این هدفش همینه که باداستانهای چرت و پرت بقیه رو اذیت کنه و تو چشم باشه ..

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبت میکنه برو به اکست بگو برات غذا بیاره وقتی متاهلی و دوست پسر هم داری اینقدرم حق به جانب من جای م ...

وایییی

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

طرز تهیه اش چجوریه عزیزم، کدو حلوایی گرفتم ولی نمیدونم باهاش چی درست کنم

بآ کدو خورشت درست میکنم خیلی خوشمزه میشه لپه و مرغ رو فقط با زردچوبه و پیاز بزار بپزه کدو سرخ شده با یدونه پیاز تفت داده و غوره و نمک و آب غوره یا پودر غوره یا سرکه بریز بزار ی جوش بخوره بعد هر قدر لازم بود شکر بریز    بدون رب و.... آبش کم باشه با برنج خوشمزه میشه   همینو میشه بدون مرغ هم درست کرد      پلو هم خوشمزه میشه اینو تعریفشو شنیدم      بزن نت یکاوه کدو حلوایی  دستورهای مختلفی داره ی غذای کردی اینم خوب میشه اما باید یکم از کدو رو بتراشید سرخ کنی بریزی داخلش دیواره کدو زخیم باشه خیلی خوب نمیشه    بزن نت فسنجون کدو حلوایی شمالی  اینو یکبار درست کردم اینم طعمش جالبه خیلی هم غذای سالمیه بعد خوردنش احساس سبکی و حال خوبی میده همون فسنجون به جای گردو کدو میریزن 

خوبت میکنه برو به اکست بگو برات غذا بیاره وقتی متاهلی و دوست پسر هم داری اینقدرم حق به جانب من جای م ...

چطور میتونی اینقدر بی رحم قضاوت کنی آخه مگه شرایط منو میدونی ؟

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

چطور میتونی اینقدر بی رحم قضاوت کنی آخه مگه شرایط منو میدونی ؟

نمیخوای قضاوت بشی زندگی لجنت نریز تو مجازی من یه زن خیانت دیدم زخم خورده همین خیانتم 

از هر مرد و زن خیانتکاری متنفرم 

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

نمیخوای قضاوت بشی زندگی لجنت نریز تو مجازی من یه زن خیانت دیدم زخم خورده همین خیانتم از هر مرد و زن ...

کی خیانت رو تایید میکنه آخه؟ شما هنوز معنی خیانت به هر ارتباطی میگید 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

تاپیکهای قبلیش هم همینه ..زیاد جدی نگیریدش ..این هدفش همینه که باداستانهای چرت و پرت بقیه رو اذیت کن ...

آره منم به این نتیجه رسیدم هدفش زر زدنه وگرنه یه بار تاپیک زدی فحش خوردی دوبار سه بار فازت چیه هی تکرار میکنی؟!بعد جالبه زیر تاپیک ملت میاد حدیث از حضرت علی میگه وحرف از حلال حروم میزنه!!اصلا اسم کاربریشو میبینم عوق میزنم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎