2777
2789
عنوان

من نمیدونم چند سالمه خنده داره

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 40 پست
نه من همون میگم ۲۸ ولش کن یکسال به جایی بر نمیخوره ،😅

خب اینکه میخوای چی بگی ب خودت مربوطه

سوال پرسیدی گفتم

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه فقط شما اینو میگی بقیه همه میگن ۲۸

شما سال ۷۶ تازه رفتی تو یک سال یا یک سالگی رو تموم کردی رفتی تو دوسال؟

ب عقل خودت رجوع کن

قرار نیس چیزی ک تعداد بیشتری تایید کردن درست باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
خوب نیست به هیچی نرسیدم از همه عقبم ،مجردم هستم🤕🥲

منم به هیچی نرسیدم...همه چی که ازدواج نیست..من ازدواج کردم مثلا به کجا رسیدم..همش بحث وتازه همین چندروزپیشم که با خانواده شوهر دعوامون شد..ومادرشوهرم منو مجبور کرد بیام معذرت خواهی درصورتی که اصلا تقصیره من نبود..

الانم والا به جای پیشرفت تو خونه شوهر پسرفت کردم..اگه عقل الان رو داشتم هیچ وقت ازدواج نمیکردم...

شما سال ۷۶ تازه رفتی تو یک سال یا یک سالگی رو تموم کردی رفتی تو دوسال؟ب عقل خودت رجوع کنقرار نیس چیز ...

رفتم تو دو سال ولی نمی‌گفتند دو سالشه میگفتن یکساله بیشتر شما به عقل خودت باید رجوع کنی در ضمن احترام خودتو نگه دار وقتی محترمانه باهات صحبت میکنن جوگیر نشو

🎻 
منم به هیچی نرسیدم...همه چی که ازدواج نیست..من ازدواج کردم مثلا به کجا رسیدم..همش بحث وتازه همین چند ...

واقعا؟من از سرکوفت اطرافیان خستم همش میگن چرا ازدواج نمیکنی وگرنه خودم علاقه ای ندارم

🎻 
رفتم تو دو سال ولی نمی‌گفتند دو سالشه میگفتن یکساله بیشتر شما به عقل خودت باید رجوع کنی در ضمن احترا ...

ما میگیم رفته تو دوسال

من بی احترامی نکردم گفتم ب عقل خودت رجوع کن مگه گفتم بی عقل ک بهت برخورد

چ اشکال داره آدم ب عقلش رجوع کنه

شما بگو ۱۸ سالمه اصلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
واقعا؟من از سرکوفت اطرافیان خستم همش میگن چرا ازدواج نمیکنی وگرنه خودم علاقه ای ندارم

بله واقعا....ول کن حرفای بقیه رو...مردم هرکاری کنی یه چی میگن...ازدواجم کنی میگن چرا بچه نمیاری...

ما میگیم رفته تو دوسالمن بی احترامی نکردم گفتم ب عقل خودت رجوع کن مگه گفتم بی عقل ک بهت برخوردچ اشکا ...

والا ما کسی بهمون بگه چند سالته نمیگیم الان رفتم تو فلان سال میگیم انقدر سالمه 

اوکی ،خیر پیش

🎻 
والا ما کسی بهمون بگه چند سالته نمیگیم الان رفتم تو فلان سال میگیم انقدر سالمه اوکی ،خیر پیش

من در جواب سوال خودتون ک پرسیدید بعد از تولدتو گفتم ک شمعو فوت میکنی میری تو فلان سال

ی کم ک بگذره همون سنی ک رفتی توش رو باید بگی

تو هر سایتی هم ک بزنی همین فرمول رو بهت میگه ینی درستش همینه باز هرجور خودت مایلی

روز خوش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️