2777
2789
عنوان

بچها داداشم فرهنگش برای هزار سال پیشه نمیره دستشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند نفری دست و پاشو بگیرین . بعدم بطری رو توی حلقش خالی کنین ..‌تا دوباره توی بطری نشاشه

🤦‍♀️🤣🤣🤣وااایییی دمت گرم خیلی خندیدم

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

از همون پدرومادر بی فکرت دلیلش و بپرس

عزیزم الکی قضاوتشون نکن 

بابام هر چی کتکش زد هر چی خواست تربیتش کنه تربیت نشد ترک تحصیل کرد 

بابام راهش نمی‌داد خونه بابامم کتک زد💔

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار

بسم الله خب چرا برای تربیتش وقت نداشتن ؟ بخدا همش از تربیت نادرسته ها یا بها دادن های بیجا چند سالشه ...

عزیزم ابن از بچگی لجباز بود ولی بابام خیلی آدم سختگیری بود بابام خودش مشکل افسردگی و اعتیاد داشت 

بعد داداشمو خیلی هم کتک می‌زد 

این حالت بزرگ شده هم ترک تحصیل کرد هم از خونه فراریه هم بابام که تهدیدش می‌کنه می‌کشمت بابامو کتک می‌زنه 

بیست سالشه

بنظرم حتما حتما به روانشناس ببر برادرتو شاید لازم باشه بستریش کنین

کاش بستری که شد دیگه برنگرده 

ما یه خانواده ی ساده هستیم من دانشجوعم زندگیمون رو میگذرونیم 

داداشم شده لکه ننگ

غلط کرده خواهر یا برادر دیگه ندارینهمتون باهم آدمش کنین

من بیست و یک سالمه 

این داداش کثافتم بیست سالشه 

زورمون بهش نمی‌رسه 

کاش عقب مونده ی ذهنی بود حداقل می‌گفتیم برای اونه دیگه توقعی نبود ازش

😭چیکار کنم ک چنین داداش کثیفی دارم

عزیزم داداش دوستم اینجوری بود از اعصابش بود بعد خود ب خود بعد از مدتی خوب شد الان تو صدا و سیماست  کسی شده برا خودش آدم مهمیه والا

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

از بچگی بهش تروما وارد شده بدبختببرینش مشاوره

آره تروما زیاد داره 

مشاور نمیره میگه مگه روانی هستم برم مشاور

عزیزم داداش دوستم اینجوری بود از اعصابش بود بعد خود ب خود بعد از مدتی خوب شد الان تو صدا و سیماست ک ...

هم پرخاشگره هم عصبی هم بیش فعاله نمیتونه یه جا بشینه همش باید بره بیرون