2777
2789
عنوان

تولدت مبارک رفیقم💗🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 240 پست
من ساده دوست دارم از زرق و برق خوشم نمیادخواهرم آرایشگاه گرفته میگه موهاتم شنیون کنگفتم موهامو فر می ...

خوب ساده قشنگ هم زیاده اتفاقا ساده شیک تر 

به لباست همون مدل باز میاد 

لونه گنجشک😂😂😂😂 

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایندفعه یادم بود تگش کنم😂

دیروز گفت کی بود که میگفت دم به دیقه تگت میکنم منم از دیروز همه جا تگش میکنم دیروز یکی گفت اونایی که ابرو میکرو کردن بیان تگش کردم گفتم تو کردی بیا میگف خاک بسرم کی کردم گفتم عه پس میکرو نکردی  😁🤣

اکیپ سوگلی های سایت#

چرا گفتی منظور از شلوغی منم؟؟؟؟؟چرا فکر میکنی تو واسم غریبه ای ؟؟؟؟بقران اندازه ی بقیه تو رو هم قبول ...

🙂🙂🙂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

هرچی هس تو رحمو خب چیزی نشون نداد بعد ۸ روز تاخیر بتا ۲۱ بود بعد ۱۴ روز شد ۷۶۹ سونوم گف چیزی نمیبین ...

دختر مگه میشه باردار نباشی و بتات این باشه 😍

سنو رو بیخیال منم شده اشتباه بگه 

یبار دیگه هم برو

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

خیلی بی مزه و لوسی دیگه نشنوم سس شعر ازت

🙂🙂🙂🖕🏻

خیلی بی مزه و لوسی دیگه نشنوم سس شعر ازت

بیخیال الان یه اتفاق افتاد احساسی شدم😐

چون کسی تو تاپیک نبود گفتم منو منطورتع☹️🖕🏻