2777
2789
عنوان

تولدت مبارک رفیقم💗🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 262 پست
💃💃💃💃💃💃@tanhaye1402 بیا قررررش بده با اون وضعیتت

😂😂 بخدا خودمم از خودم سر در نیوردم کل کارامو میکنم یه جا بند نمیشم ولی درد و دارم 😁👯‍♂️💃👫👫👫 اینم رقص کوردیه که دست همو میگیرن 🤣

اکیپ سوگلی های سایت#

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه از اون لحاظ😂😂😂😂

منم از اون لحاظ نگفتم ذهنت رو برو بشور😝😝👍🏻👍🏻

منم کیش میخوام😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

😂😂 بخدا خودمم از خودم سر در نیوردم کل کارامو میکنم یه جا بند نمیشم ولی درد و دارم 😁👯‍♂️💃👫👫👫 ...

ای به فدای کوردکم بشم

نبینم دردتو عزیز دلم😘

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

😂😂 بخدا خودمم از خودم سر در نیوردم کل کارامو میکنم یه جا بند نمیشم ولی درد و دارم 😁👯‍♂️💃👫👫👫 ...

حاجی من نفهمیدم تو الان بارداری یانه😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

خوبه تو یه بوس میدی زن قولی بوس نمیده فوشم میده😔🤧😂

من شوشو غیرتیه نمیشه

فدات شم خوش هیکله من 😍😍😘 هیچیم نمیشه سگ جونم 😂

دور از جوووونت

راستی تکت کنم یه جا بیا اینجا شلوغه به عکسه ببین

دور از جوووونتراستی تکت کنم یه جا بیا اینجا شلوغه به عکسه ببین

آ باشه 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻بیاااا

شلوغه منظورش منم

حاجی من نفهمیدم تو الان بارداری یانه😐

دوروزه به لکه بینی افتادم با ۱۸ روز تاخیر گفتم چند روز صبر کنم بلکه کامل پری شدم بعد برم دکتر  اخه چند روز پیش بتام مثبت بود ولی سونو چیزی نشون نداد  به هر حال دوقلوهام رفتن 🤧🤧🤧🤧😂

اکیپ سوگلی های سایت#

آ باشه 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻بیااااشلوغه منظورش منم

تو رو هم تک میکنم انتررررررررر

میخام عکس پیرهنمو نشون بدم آنلاینا رو نگاه

دوروزه به لکه بینی افتادم با ۱۸ روز تاخیر گفتم چند روز صبر کنم بلکه کامل پری شدم بعد برم دکتر اخه چ ...

ای جونم دختر من اینو نمیدوستم کککک😍فکرکردم واسه بچه داری و اینا میگی دیگه نمیرم دکتر

چقد خوشحال شدم 😍

بتات عددش چند بود

تاحالا اینقد افتادیه به تاخیر؟