2777
2789
عنوان

تولدت مبارک رفیقم💗🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 257 پست

@رتبه_برتر_مملکت‍  

سلام مبینا جان شنیدم مریضی انشاللله بهتر بشی شرمنده گلم نشد برات تولد بگیرم تو برا من ترکوندی ... الهیییی هزارر ساله بشی ارزوهای قشنگت برات خاطره بشن رتبه برتر بشی برات جشن بگیریم خییییییلی دوست دارم تولدتم مبارکت باشه❤❤❤❤😘😘😘😘

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@رتبه_برتر_مملکت‍ سلام مبینا جان شنیدم مریضی انشاللله بهتر بشی شرمنده گلم نشد برات تولد بگیرم تو بر ...

آبی نشد تگت ات

@رتبه_برتر_مملکت    

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

آبی نشد تگت ات@رتبه_برتر_مملکت

عع برا خودم شد اصلا مبینا  انلاینم شده بقیه کجان

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

@رتبه_برتر_مملکت   تولدتتتتت مباااارررررکککک مهربون من😍😍😍😍😍😍😍خوشحالم دوستی مثل تو دارم خشکلههههه

ژان ژان💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

@رتبه_برتر_مملکت تولدتتتتت مباااارررررکککک مهربون من😍😍😍😍😍😍😍خوشحالم دوستی مثل تو دارم خشکلههه ...

😍😍😎😎💃💃🎉🎉

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

عع برا خودم شد اصلا مبینا انلاینم شده بقیه کجان

عه ملکه جانم چطوری😍چنددفعه پیام دادم فکرکنم ندیدی 

خوش میگذره

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

امضات ۲۰ صلوات میگم💚🤲🏻

فدای قلب نازنینت 😘💕

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘