2777
2789

شوهرم میگه وقتی کوچیک بودم خیلی دعوایی بودم بچه ها که با سنگ بازی میکردن منم سرمو میبردم  که سنگها از طرفشون بخوره تو سرم بدشم چنان دعوایی میکردم همشون می زد م یه بارم میگه داشتم برای خودم خونه میساختم با سنگ بدش عمه ام اومده بریم خونه منم نرفتم عمم گرفته خونمو خراب کرده منم با سنگ زدم تو سرش ،سرشم شکست 😁😁😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینقدر بگم که گربه گرفته بود انداخته بود تو کتری بزرگ با دوستش برده بودن گذاشته بودن رو آتیش ک ببینن این نتیجش چی میشه

یا فرار می‌کرد میرفت بالای دیوار مدرسه خواهرش رو دیوار می‌رقصید مدیر می‌گرفت میزدتش 

یبارم شیشه عطر رو نفت کرده بود توش میرفت پیش دوستاش بهانه عطر زدن پر نفتشون می‌کرد...🤣🤣

خیلی شر بود ولی الان آرومه

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 

شوهر من هیچکس از دستش در امان نبوده تقریبا همه رو کتک میزده حتی صابخونشون صبح که داشته میرفته سرکار رفته روپشت بوم یه شیشه بزرگ روش پرت کرده یا مثلا داداشش رو چنان کتک میزده که هنوز ازش کینه داره خلاصه شر بوده

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم