2777
2789
۱۶۵ قد۵۷ وزن

گلی میشه همه تاپیکامو گزارش بزنی ؟ زیاد نیستن ۸ تا هستن لطفا تورو خدا همشونو بزن پاک شن😭😭 التماست میکنم خدا هرچی میخوای بهت بده.

وقتی زدی لایکم کن

میخوام از سایت برم نمیخوام بمونن لطفا لطفا🥲😭

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

چطور منی ک ۱۶۵ هستم بیرون میرم اکثرا از من کوتاهترن یا هم قد .. اینجا همه ۱۷۰ به بالا !!!!

متر نی نی سایتیا زیادی بزرگه

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بلندم خواهر 😅

😂تو زیادی بلندی ماشالله

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
متاسفانه مشکل اراده دارماصلا نمیدونم چه مرگم شدهتا نصف روز رژیمم بعد ولش میکنمهی میگم از فردا ازفردا ...

وای مثل منی بقران منم همش خودمو گول میزنم اعصاب ندارم اعتماد به نفسم صفره صفر روم نمیشه تا خیابون برم خانوادم هر روز بهم تیکه میندازن هیچی نمی تونم بپوشم واقعا امروز دیگه شروع کردم برای سلامتی خودم شده خودمو میکشم ولی اجرا می کنم

مخصوصا قد همسرانشان😕😕

اینهمه کچل کوتوله تو خیابونم لابد فک و فامیلای منن😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

گلم دور شکمت یا شلوارت چ سایزیه منم باید ب وزن ۶۰ برسم تقریبا هم قد خودتم خواستم بدونم اونموقع چ سای ...

والا دقیق اندازه نگرفتم

اما چون ورزش میکنم شکمم تخته،بستگی به فرم بدنتون داره،گلابی شکله یا سیبی شکل

من گلابی شکلم

شلوارم سایز 34میپوشیدم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
متاسفانه مشکل اراده دارماصلا نمیدونم چه مرگم شدهتا نصف روز رژیمم بعد ولش میکنمهی میگم از فردا ازفردا ...

حالا دور از شوخی من یه شکم نی نی هم اوردم اونم سزارین هر وقت گشنم میشد اب میخوردم یه دوری میزدم حواستو پرت کن من قدمم ۱۵۵ وزنم بالا رفت خیلی بد شدم اصلا قل قل میخوردم🙈

دیگه لاغر شدم بعدا پاهاتم دراز بکش بگیر بالا بیار پایین ولی نه به زمین یه ده سانت مونده به زمین استوپ‌کن شکم میلرزه و اب میشه اولش خیلی سخته کم بزن بعد مدام زیاد کن سریع فرو میره اگر تو همون حال به چپ و راس بچرخی پهلو هم میره من راسش قرص الکارنیتبن ۲۵۰ هم خوردم 🙈 

😂همدردیم خواستم ببینم تا کجای شوهرتی

یه چیزی که من از رو پسرای دانشگاه و اینا کشف کردم اینه که ما قد متوسطا به همه ی پسرا میایم یعنی از قد ۱۷۰ تا ۱۹۰ کنار هر پسری وایستیم شیک و قشنگه.

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.