2777
2789
عنوان

چی بزنم سرحال شم

58 بازدید | 9 پست

اقا انقد خوابم میادددد ک نگوو

کلاس هم دارم اصلا نمیدونم چ کنم

دیگ ی جلسه غیبت داشتم نمیشه باز نرم

ی توصیه ای ک سرحال شم 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوشی رو بزار رو زنگ برای یه ربع دیگه . همین الان برو جوری بخواب که فکر کنن وفات کردی ‌. یعنی سرتو بزار رو بالشت و برو ‌ . یه ربع بی خیال بگیر بخواب ‌ بعدش بیدار شدی با آب سرد صورتتو بشور ‌. 

یکی تند بزن در گوشت تا سرحال بشی 😂😂باورکن تا قیامت خواب از سرت میپره ولی دور از شوخی نسکافه بگیر ب ...

🤣🤣🤣🤣

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

گوشی رو بزار رو زنگ برای یه ربع دیگه . همین الان برو جوری بخواب که فکر کنن وفات کردی ‌. یعنی سرتو بز ...

چ توصیه جالبی 

مرسی