2777
2789

تو بچگی به ندرت محبت دیده چه از طرف پدر چه مادر چه مادربزرگ چه پدربزرگ چه و تا حالا هم چند بار این قضیه رو گفته

اگه بقیه شرایطش اوکی باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من اینجوریه 

به شدت وابستههههه 

مدام میگه دوستم نداری بوسم نمیکنی بغلم کن 

پنج دیقه میرم دستشویی مدام صدام میزنه 

ولی خ کمک دستمه،  و واقعا دوستم داره 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

ن اصلاااااااا اون بی محبتی رو توهم دریافت میکنی آدم بی محبت مث سنگه چون درکی نداره و نمیتونه محبت متقابل بده اشتباهه اشتباه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

اتفاقا خیلی خوبه اینجوری من خیلی دلم میخواد شوهرم وابسته من باشه😂

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 

اره چون اگر بهش محبت کنی دیگ صدش رو میذاره برا تو اولین نفر زندگیش میشی قدرتو میدونه

البته باید مسایل دیگ ای رو بررسی کنی ک بخاطر محبت ندیدن اینجوری نباشه ک نتونه خودش ب کسی محبت کنه  و اذیت بشی 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃