2777
2789
عنوان

لطفا مراقب حسود ها و عقده ای های این سایت باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 109 پست
من دارم راجب اون واقعی ها میگم من دیشب گفتم پارتنرم داره ماکارونی میخوره گفتند توهمات دختر 13 ساله � ...

انقدر گفتی ماکارونی ، دلم ماکارونی خواست 🥵😍 😂

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منک از خوشی هامون اینجا نمیگم همیشه اگ دعوا و مشکلی باشه میگم بعد یسری ها میزن همونو چماغ میکنن که ...

حالا یه بارم بگی میگن اععع 24 سال پیش شوهرت زده تو گوشت پس دروغ میگی امروز بردنت بیرون 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

دقیقا اینجا اصن بهتره فقط تاپیک فان بزنی ن از مشکلات نه خوشی ها هیچی نگی بهتره حتی دیگ راهنمایی گرفت ...

به قول معروف باید رعایت اعتدال بکنی 😁 هر چند بازم یه سریا حرف میزنن ولی نباید جدی گرفت مجازیه دیگه کی به کیه

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
دیگه باید احتمال بدن ک اینجور میگن من خودم ب شخصه هیچی نمیگم هرموقع گفتم با همسرم دعوام شده😂اینجا ه ...

به دوستان هم گفتم حالا یه بار بیای بگی شوهرم برام گل خریده میگن دروغ میگی 24 سال پیش شوهرت زده تو گوشت 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من جوّ سالهای اول سایت رو خیلی بیشتر میپسندم کاش مثل همون موقعا میبود،اون وقتا من با کامپیوتر خونه م ...

وای دقیقا آدم اون تاپیک های قدیم میخونه کیف میکنه 

به دوستان هم گفتم حالا یه بار بیای بگی شوهرم برام گل خریده میگن دروغ میگی 24 سال پیش شوهرت زده تو گو ...

🤣🤣🤣 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

بیشتر ببینید
شوهرم موهامو میبافه آویزون میکنه 😂خیلی موهام دوس داره حالا الان حمله میکنن بهم

ب  کجا اویزون میکنه ...  جالبع خیلی   ن عزیزم حمله واسه چی  خوشبخت باشی عزیزم 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

بیشتر ببینید

خودمم😂

گلی میشه همه تاپیکامو گزارش بزنی ؟ زیاد نیستن ۸ تا هستن لطفا تورو خدا همشونو بزن پاک شن😭😭 التماست میکنم خدا هرچی میخوای بهت بده.

وقتی زدی لایکم کن

میخوام از سایت برم نمیخوام بمونن لطفا لطفا🥲😭

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

بیشتر ببینید
خودمم😂

گلی میشه همه تاپیکامو گزارش بزنی ؟ زیاد نیستن ۸ تا هستن لطفا تورو خدا همشونو بزن پاک شن😭😭 التماست میکنم خدا هرچی میخوای بهت بده.

وقتی زدی لایکم کن

میخوام از سایت برم نمیخوام بمونن لطفا لطفا🥲😭

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

بیشتر ببینید