2777
2789
عنوان

لطفا مراقب حسود ها و عقده ای های این سایت باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 109 پست
عزیزم طرف خواسته حالا ب هر دلیلی به اشتراک بزاره دلیلی نداره اینجوری بگن

دیگه باید احتمال بدن ک اینجور میگن من خودم ب شخصه هیچی نمیگم هرموقع گفتم با همسرم دعوام شده😂

اینجا همه جور ادمی هست مهربون،حسود،خیرخواه،بدخواه و.....

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

من جوّ سالهای اول سایت رو خیلی بیشتر میپسندم کاش مثل همون موقعا میبود،اون وقتا من با کامپیوتر خونه میومدم و میخوندم،و چون بچه ها مم از کامپیوتر استفاده میکردن من عضو نمیشدم،ولی واقعا کاربرا مودب و تحصیلکرده و با کلاس بودن،اصلا لول دیگه ای بودن

Nop

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا بعضی ها میخان وایب منفی کلا بدن

هم‌ دنبال اینن کار طرف بی ارزش جلوه بدن یا فاز منفی به طرف بدن

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

به نظرم خوبه ادم خوشبختی هاش و خوشی هاشو به همه نگه هم احتمال چشم زخم هست هم حسادت البته بعضیام هستن ...

من دارم راجب اون واقعی ها میگم 

من دیشب گفتم پارتنرم داره ماکارونی میخوره گفتند توهمات دختر 13 ساله 😂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

منک از خوشی هامون اینجا نمیگم همیشه اگ دعوا و مشکلی باشه میگم بعد یسری ها میزن همونو چماغ میکنن که ...

اصلا آدم بهتره نه زیاد از خوشی هاش بگه نه از ناراحتی هاش اینطوری واقعاً بهتره 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
یعنی واقعاآدم یه آدمایی اینجامیبینه شاخ درمیاره تاپیک میزنه هزارتاتوهین میکنن

بخدا ببین من گفتم شوهرم گفته موهاتو از آرایشگر وقتی کوتاه کردی بگیر بیار (چون شوهرم موهایی ک کوتاه میکنم رو نگه می‌داره دوست داره )بعد یکی از راه رسید گف چقد تو بدبختی که اجاره موهات هم دست شوهرت 😂بعد من دلیل شو ک گفتم گف آره از تاپیکات معلومه چقد شوهرت دوست داره 

حالا تاپیکای من  همیشه دعواهایی بوده ک خودم درست کردم و اونم خیلی کمه 

یعنی بعضیا مریض واقعی ان دیگ تصمیم گرفتم تو این سایت حتی از مشکلاتممم نگم

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
دقیقا همینه و از ی جمله ۹۰درصد کاربرا بدم میاد اینه ک طرف ی مشکلی داره برای اولین بار تاپیک زده همه ...

الان قدیم نیست ک طرف کتک میخوره یا هرچی گوشی دست نگیره 

یا میگن اگر کتک خورده بودی تاپیک نمیزنی آخه چه ربطی دارههه

آفرین دقیقا،اونی که بیشتر نمایش میده یا کمتر دیده یا تازه به دوران رسیده🚶وگرنه همه رستوران میرن همه ...

توامضامم گفتم ک ما اینجا از دغدغه های زندگیمون تاپیک میزنیم وگرنه ک ماهم خیلی بیشتر ازجیزی ک فکر کنید توزندگیمون نعمت و برکت و روزای خوبه اما دلیلی نداره بیام بگم اهـــــای اهالی  نی نی سایت درسراسر کشور و خارج ازکشور من امروز توبغل شوهر بودم  رابطه داشتم  و پیتزا خوردیم و بعدش دوتا مانتوخریدم 😂😂😂😂😂😂 و اینم جهیزیمه ک قابلمه خریدم و این النگو رو هدیه گرفتم ... معتقدم تمام زندگیها ب طور مساوات بالا وپایین میشن و نعمتهای خدا  ب طور نوبتی بین ادما دست ب دست میشن ینی الان نوبت توعه ولی دفعه بعدی نوبت یکی دیگس و هیچ چیز مال خود خودما نیست و همیشگی نیست ... نه غم ن شادی 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

🤣🤣🤣کی گفته آخههه والاماچن ماه رستوران نرفتیم بعدفوقش ۶ماه یبارلباس میخریم

چون شما رستوران نمیری یعنی هیچکس نمیره ؟

بخدا ببین من گفتم شوهرم گفته موهاتو از آرایشگر وقتی کوتاه کردی بگیر بیار (چون شوهرم موهایی ک کوتاه م ...

ولی چ شوهر عجیبی داری  😂😂😂  اولین باره میشنوم 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

الان قدیم نیست ک طرف کتک میخوره یا هرچی گوشی دست نگیره یا میگن اگر کتک خورده بودی تاپیک نمیزنی آخه چ ...

افرین دقیقا

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اصلا آدم بهتره نه زیاد از خوشی هاش بگه نه از ناراحتی هاش اینطوری واقعاً بهتره

دقیقا اینجا اصن بهتره فقط تاپیک فان بزنی ن از مشکلات نه خوشی ها هیچی نگی بهتره حتی دیگ راهنمایی گرفتن اینجا اشتباه چون یه مشت بچه دبیرستانی میان تا توهین میکنن یا چرت و پرت میگن

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
اینجا بحث خونه بود و اینکه چند متره یکی نوشت x متر متراژ دقیقش به یادم نیست چند روز گذشت و تو یه تاپ ...

اینجا کسی خونش بیشتر از 40 متر باشه یعنی دروغ میگه