2777
2789

عمدتا خانم های محترمی داخل این سایت هستند ولی متاسفانه هستند آدمای حسود 

من ابدا به چشم زخم و.. اعتقاد ندارم ولی اون حس بدی که منتقل می‌کنند خیلی بده 

طرف یه چیز میگه مثلا فلان رستوران رفتم یا فلان لباس خریدم یا فلان مدرک تحصیلی رو گرفتم و یا همسرم امشب اینو برام خرید 

چنان غوغایی می‌کنند بیا و ببین نه تو دروغ میگی تو فلان چیزو داشتی شو اف نمیکردی و.. بچه ها همه مدل قشر و فرهنگ و.. اینجا هستند آخه یه رستوران رفتند مگه شواف داره؟ 

چرا فکر می‌کنید هرچی آدم بدبخت بیچاره شوهر خیانت کار تو عمرش یه رستوران نرفته اینجان 

اصلا مگه همچین آدمی وجود داره 

لطفا نزارید با انرژی های منفی حس و حالتون رو خراب کنند اینا خودشون نداشتند و فکر می‌کنند همه همینن 

صرفا این تاپیک رو زدم بگم اینجا همسران نمونه مادرهای عالی خانم های تحصیل کرده و طبقه اجتماعی بالا هم هستند 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اونی ک بیشترنمایش میده کمتردیده 

طرف میره رستوران میاداینجا عکس میزاره

لباس میخره میادمیزاره ...  اینا ک سم ترن  اصلا جز ته ته خلا و عقده چ دلیلی داره ک چیزسطحی ک همه دارن مث غذاوپوشاک و بیای ب نمایش بزاری ؟ 

من تواین سایت جزخوبی و دلسوزی خواهرانه  هیچی ندیدم  ادمایی بودن واسم  ک نهایت مهربونی و واسم داشتن ک خیلی هم تعدادشون زیاده  و خیلی بابت اینکه با این سایت اشنا شدم خوشحالم 😍

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

قشنگ اومدن منو ریپلای زدن و از حسادت حرفایی میزدن که خودشون هم هنگ میکردن از حرفاشون! کافیه یه بار یه تاپیک عاشقانه بزنم برای همسرم بعدش چنان دعوایی میشه بیا و ببین 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونی ک بیشترنمایش میده کمتردیده طرف میره رستوران میاداینجا عکس میزاره لباس میخره میادمیزاره ... ...

عزیزم باور کن هیچ ربطی نداره 

الان همه خانواده ها و قشر ها ماهی 2 بار رستوران میرن ماهی حداقل یه لباس می‌خرن 

هرکی هرچی دوس داره شیر میکنه حالا ما یا بدمون میاد رد میکنیم محتوا رو یا خیر 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

و البته خانم هایی که مدام میخوام پز بدن هم زیادن که کلا بحث اونا جداس

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

همه نوع آدمی اینجا هست نمیدونی کاربری که باهاش صحبت میکنی کیه چکارست هویتش چیه واقعا خانمه یا آقاست پس برات مهم نباشه هر تاپیکی که اذیتت میکنه ازش خارج شو مجبور نیستی چیزی را تحمل کنی روح و روانت را به خاطر یه عده مجازی انسان نما داغون نکن 

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

قشنگ اومدن منو ریپلای زدن و از حسادت حرفایی میزدن که خودشون هم هنگ میکردن از حرفاشون! کافیه یه بار ی ...

من دیشب تاپیک زدم گفتم پارتنرم داره ماکارونی میخوره گفتند توهمات دختر 13 ساله َ😂😂

همه نوع آدمی اینجا هست نمیدونی کاربری که باهاش صحبت میکنی کیه چکارست هویتش چیه واقعا خانمه یا آقاست ...

آخه دیشب تاپیک زدم پارتنرم داره ماکارونی میخوره گفتند توهمات دختر 13 ساله 😂

من دیشب تاپیک زدم گفتم پارتنرم داره ماکارونی میخوره گفتند توهمات دختر 13 ساله َ😂😂

از اینا زیاده منم دیدم حالا خودشون پونزده سالم به زور دارن

حرفتون درسته ، بعضیا بی دلیل حمله میکنن 

ولی خب از حقم نگذریم بعضیا هم واقعاً دیگه شورشو درآوردن و فاز بلاگرای اینستا رو دارن 

مثلا طرف میاد از لوکیشن خونش و یا میاد هی تاکید می‌کنه خونش بالا شهره یا همش میاد خوشی هاشو بیش از حد جار میزنه از همه چی عکس می‌ذاره ، همش میخواد بگه من فلانم ، نامزدم فلانه و .... یا دم به دقیقه عکس از چهره و اندام میذارن 

که چی بشه ، چرا انقدر باید زندگیشونو جار بزنن ؟! اینا متاسفانه تاثیرات خیلی بدی رو جامعه گذاشته 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
از اینا زیاده منم دیدم حالا خودشون پونزده سالم به زور دارن

خیلی واسم سوال بود مثلا ماکارانی خوردن چی داره مگه انگار گفتم لابستر با روکش طلا تو برج خلیفه 

حرفتون درسته ، بعضیا بی دلیل حمله میکنن ولی خب از حقم نگذریم بعضیا هم واقعاً دیگه شورشو درآوردن و فا ...

دقیقا حرفتون کاملا درسته ولی اونی ک مثلا اومده گفته شوهرم مثلا امروز بعد 4 سال زندگی مشترک بوسیدم 

یا من دیشب نوشتم پارتنرم داره ماکارونی میخوره گفتند توهمات دختر 13 ساله 

خیلی واسم سوال بود مثلا ماکارانی خوردن چی داره مگه انگار گفتم لابستر با روکش طلا تو برج خلیفه

منم ازینا دیدم اینارو فقط باید بی محل کرد، شاید هم نمیدونند ماکارونی چیه 🤭

😂😂😂😂برات مهم نباشه

آخه ماکارانی خوردن گویا برای عده ای خیلی چیز ماورایی