جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اره مثل روغن تا اون اومد از زیر ۱۰۰ تومن شد ۴۰۰ لعنت کنه همشونو
تاطرز فکرا این باشه مملکت درست نمیشه..نتیجشم میشه انتخاب سمی یه عده و سوختن بقیه
فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟
واسه مارو شبا قطع میکنن.خدا لعنتشونکنه یخ میزنیم یعنی
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خدا رو هزار مرتبه شکر که به آرزوم رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜
دوران ریاست شهید رئیسی هم اینجوری بود،؟؟؟؟بی انصافیه اگ بگیم اره تازه داشت قیمتا ثبات پیدا میکرد ک. ...
خوبه که ما هم توی این دوران بودیم ...وهمه چیز خراب و خراب تر بود هیچ چیزی درست نبوده اگر خودمون نبودیم و این دوران رو زندگی نکرده بودیم چه داستان هایی میساختید ...یک پیامبر جدید خلق میشد
آره دیگه تا پارسال داشتیم توی خوشی غلت میزدم همه چیز گل و بلبل بود ...آخی حیف با این رای گیری همه خو ...
الان نفهمیدم کنایه زدی یا واقیعت رو گفتی😐🤣
ولی من دقیقا همینجوری فک میکنم...
بعدشم ۳سال زمان کمی بود برای ترمیم تپه های ریدمانیه دولت بنفش
فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟