امروز خواستم برم خونمون ک شهرستانه من ۸ ماهه ازدواج کردم برادرشوهرم گفت من کار دارم میرسونمت متاهله ۳ تا بچه داره تقریبا ۳۰ سالشه رابطمون درحد سلام علیکه گفتم اگ باهاش نرم فردا خانواده شوهرم میگن نگاه باما نمیره جایی حاظره با یه مرد غریبه بره ولی با پسره ما نره فلان همین دیگه قبول کردم حالا برم جلو بشینم یا عقب
مگ قراره رو پاش بشینه فقط اونا ک ب خودشون شک دارن محرم نامحرم میکنن
ببین گلم بنظرت پیامبر میتونست قشنگ به نامحرما نگاه کنه چون به خودش اطمینان داشته؟حالا به این مسأله استارتر کار ندارم ولی خدا بیشتر از منوتو میدونه چه قانونی درست تره نه؟؟؟یا میخوای بگی بهتر از خدا صلاح مردمو میدونی؟پس هر چقدر فاصله با نامحرم بیشتر نگاه به نامحرم کمتر میشه و این منافاتی با این ندارن که استارتر اگه جلو بشینه کار زشتی کرده نه فقط باید خیلی خودش مراقب باشه که حرف زیاد نزنه باهاش در حد معقول و لازم ،و بگو بخند راه نندازه که همون خدای دانای ما گفته گناه کبیرس،نگاه نکنه بهش مگر در حد گفتگو که لازمه،رعایت این همه چیز سخته ولی عقب بشینه برا جفتشونم راحت تره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مگ قراره رو پاش بشینه فقط اونا ک ب خودشون شک دارن محرم نامحرم میکنن
اهانپس با این حساب خدا هم به هممون شک داره لابد 😂
.اینا نظر شخصی نیست حکم خداست با حکمش به جنگ نرید زندگیتون آروم تر میشه
واقعا چطور روتونمیشه این حرفا رو بزنید ما حیا داریم و بهش افتخار میکنیم
طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده
ذهنت داغونه گوز چ ربط داره ب شقیقه بره جلو بشینه گناهه ؟؟؟؟؟ پس تو تاکسی نشستن زن ب صندلی جلو رو اعل ...
نخیر هیچم گناه نیست رعایت کردن یه سری مسائل لازمه که سخت میشه برا اسی و برادر شوهرش همین نه که گناه باشه من اینو نگفتم،فتوا هم نمیدم فقط میگم عقب بشینه برا جفتشونم راحت تره چرا با این تندی همه چیو پیچیده میکنی اه
ذهنت داغونه گوز چ ربط داره ب شقیقه بره جلو بشینه گناهه ؟؟؟؟؟ پس تو تاکسی نشستن زن ب صندلی جلو رو اعل ...
اگه هم دقت کنی نوشتم در مورد مسأله استارتر حرفی نمیزنم ،داره میگه برادرته چه فرقی داره؟راس میگه نه نباید تو احترام و محبت فرقی بینشون گذاشت ولی چون نامحرمه یه فرقایی با برادر داره که این جمله اون خانوم کلا اون مرز بین محرم نامحرمو محو میکنه متوجه میشی؟
یه سوال دارم طبق کیش شما بودن دونفرنامحرم درکنارهم خوب نیست ونفرسوم شیطانه حالا تکلیف چیه که استاتر ...
عزیز اون جای خلوته که هیچ کس نباشه وسط خیابون و جاده نه
تکلیف عقب نشستن
طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده
میشینه تو صندوق عقب با بعضی بحث بی فایدس میخوان بگن ما علامه دهریم طبق گفته ایشون نشستن زن ب صندلی ج ...
الکی حرف درنیار ما اینو نمیگیم برای راحتی اسی گفتیم عقب بشینه بهتر و راحت تره و اگه جلو بشینه یه مقدار بیشتر باید مراقب نگاه و حرفاش باشه ....در مورد مسأله نامحرم و محرم هم بحثش کلا جداگانه باید مطرح شده و با این قضیه قاطی کرذنشمساوی میشه نهایت با این حرف شما