امروز خواستم برم خونمون ک شهرستانه من ۸ ماهه ازدواج کردم برادرشوهرم گفت من کار دارم میرسونمت متاهله ۳ تا بچه داره تقریبا ۳۰ سالشه رابطمون درحد سلام علیکه گفتم اگ باهاش نرم فردا خانواده شوهرم میگن نگاه باما نمیره جایی حاظره با یه مرد غریبه بره ولی با پسره ما نره فلان همین دیگه قبول کردم حالا برم جلو بشینم یا عقب
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من از همون اول به گوشم خورد که خانواده ی شوهرمناراحت میشن اگه عقب بشینی
برای همین جلو میشینم
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
همونطور که کامنت ها رو میبینی عقاید وفرهنگ ها متفاوته شما طبق اصول خودتون عمل کن نگاه به خانواده خودت کن
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
وا معلومه باید جلو بشینی اونم برادرته دیگ فرقی نداره
به برادرت میتونی بگی موهامو بزاق به اونم میشه گفت...واقعا که میخوای مرز نامحرم و محرم رو که خدایی که عاشق بنده عاشه و جز خوبی براشون نخواسته و نمیخواد با این جملت محوش کنی...من کاری با این مسأله استارتر ندارم ولی حرف شما بعنوان یه مسلمون اصلا قابل درک نیست
اشنا نامحرم باشه نه باید حریم رعایت بشه.خیلی ساده است
اصلا بحث اشنا غریبه نیست بحث نامحرمه
که متاسفانه برا یه عده اصلا مهم نیست و بعد مییان تاپیک میزنن که ال شو و بل شد ای داد بیداد
طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده
احیانا شما بغلش قراره بشینی که نامحرم بودنش مشکل سازه؟ صندلی هر کس جداست و به نظرم بی احترامی به برا ...
عزیز نظر شما و عرف های من درآوردی مهم نیست نظر اسلام برای زندگی لهتر دوری بیش از پیش از نامخرمه اتفاقا هر چه آشناتر سختتر
طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده