2777
2789
عنوان

بنظرتون برم جلو بشینم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 106 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درک نمیکنم اونایی که حلو رو پیشنهاد میدن در کیش ما طرف هر فامیلی باشه چون نامحرمه حریم دارم و حتما ع ...

احیانا شما بغلش قراره بشینی که نامحرم بودنش مشکل سازه؟ صندلی هر کس جداست و به نظرم بی احترامی به برادر شوهره متاهل و مجردشم فرقی نداره

عقب نشستن مفهومی جز بی احترامی ندارد چون غریبه یا راننده نیستن برادرشوهرتون هستن... وقتی شخصی رو می ...

دقیقا من پیش اومده همکارام رو تو مسیر دیدم سوار کردم چه خانم چه آقا جلو سوار شدن اگر عقب سوار میشدن بهم بر می‌خورد 

شوارم ماشین نداره ولی با ماشین آقاش شده جاریم برسونه جاریم نشسته جلو

اونو بیخیال شو خودت دوست داشتی کجا بشینه؟علاوه بر اون هییییییچ بحث احترام فلان وجود نداره شما اگه بری عقب بشینی هم خودت راحت میشی هم اون برادرشوهرت ....احترام از لحاظ رفتار و گفتار باید تو این مسأله گذاشته بشه نه از لحاظ جای نشستن که

من اگر عقب بشینم فکر کنم برادر شوهرم پیاده ام کنهبنظرم توهینه بری عقب بشینی این یعنی بهت اعتماد ندار ...

یه همکار داشتم گاهی باهاش تا محل کارمون میرفتم انقدر بدش میومد که اگه اقا باهامون نیست بریم پشت بشینیم می‌گفت مگه من رانندتونم 😂 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
من اگه برادر شوهرم بخواد جایی ببره عقب می‌شینم نامحرمیم راحت نیستم جلو بشینم و این هیچ ربطی به آژانس ...

مگه واسه جلو نشستن محرمیت لازمه؟

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

درک نمیکنم اونایی که حلو رو پیشنهاد میدن در کیش ما طرف هر فامیلی باشه چون نامحرمه حریم دارم و حتما ع ...

خب هر کسی طبق فرهنگ و شرایط خودش نظر میده دیگه من مشکل ندارم چون غریبه هم باشه بهش نچسبیدم بهش نمیخورم 

اما با برادرشوهرام راحتم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دقیقا من پیش اومده همکارام رو تو مسیر دیدم سوار کردم چه خانم چه آقا جلو سوار شدن اگر عقب سوار میشدن ...

من فکر می کنم این دغدغه فقط توی ایران وجود داره و آنهایی که به محرم نامحرم ربطش میدن برام خیلی جالبه... منم پیش اومده چند سال پیش سوار ماشین همکارام شدم جلو نشستم بدون توجه به شخصیت اون شخص

بستگی به فرهنگ خانواده و میزان صمیمیت داره.

من بودم محظ احتیاط عقب میشستم.

میتونی از همسرت مشورت بگیری.

من خودم سوار ماشین شوهر خواهرم میشم عقب میشینم، با اینکه احساس میکنم کار بدیه و مگه طرف آزانسه که میرم عقب میشینم، ولی بازم میرم عقب میشینم. عقب راحت ترم.

مگر خواهرم بگه شوهرم از این کار خوشش نمیاد چرا میری عقب میشینی، در این صورت میرم جلو. که همچین چیزی خواهرم نگفته.

خودم مجردم ولی در اینده خواهرم بره جلو پیش شوهرم بشینه مشکلی ندارم .

من بابرادرهمسرم جایی برم جلومیشینم چون بابرادرم فرقی نداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید