2777
2789
عنوان

حس میکنم مازوخیسمم😂😬

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 69 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترهههینی چی نرفتییییواخ خداکاش تعطیل نمیشداز تعطیلی ای ک قراره تو شاد باشه متنفرمدا برار تعطیل کرد ...

وا مگه قراره تو شاد کلاس بزارن؟🤣🤣

والا من کلا تو گروه ها مدرسه عضو نیستم 

دخترهههینی چی نرفتییییواخ خداکاش تعطیل نمیشداز تعطیلی ای ک قراره تو شاد باشه متنفرمدا برار تعطیل کرد ...

وا مگه قراره تو شاد کلاس بزارن؟🤣🤣

والا من کلا تو گروه ها مدرسه عضو نیستم 

دستاتو گاز بگیر تاچند روز ادامه بده

خوشم میاد بقیه رو گاز بگیرم خوشم میاد بزنمشون مثلا خودمو میندازم سر داداشم اذیتش میکنم ادمای ک برام عزیزن رو دلم میخواد بکشم از عزیزی 😂

حالا شوهر من عاشق گاز گرفتنه من که اونقد دعواش کردم از من گاز نمیگیره حالا پسرمو گیر آورده تو رو خدا این کارو نکن خیلی حس بدی به طرف دست میده نامزدت ازت دلزده میشه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
وا مگه قراره تو شاد کلاس بزارن؟🤣🤣والا من کلا تو گروه ها مدرسه عضو نیستم

خیرسرمون دبیرستانیممم

باید برا نهاییا بخونیم

خستمهه دیه

"ARMY"                                                                          🌆🧸

چند وقت پیش دختره فک کنم انگشت باباشو گاز گرفته بود نمیدونم چیشد فک کنم کنده شد اینا یا پاره شد 🤣🤣

اونم همینو میگفت میگفت بخدا فکر کردم دیگه ناخونم تو دهنت مونده😂😂یا موقع گاز لب گفت همش منتظر بودم دهنم مزه خون بدا

حالا شوهر من عاشق گاز گرفتنه من که اونقد دعواش کردم از من گاز نمیگیره حالا پسرمو گیر آورده تو رو خدا ...

نمیتونم خودمو کنترل کنم 

فکر کن ی ادم سفید گوگولی ک عاشقشی کنارتهه خب چطوری میشه کنترل کرد حالا بنده خدا چیزی بهم نمیگه ک نکن و اینا فقط گفت درد داره منم دیروز خیلی سعی کردم گاز نگیرم اما خودش میگفت گاز بگیر دیگه منم محکمممممممم گاز گرفتم😂