2777
2789

به کسی جز خودتون فکر میکنید؟ 

روز آخره و قراره هر کسی بره برای حساب و کتاب اعمالش 

این لحظه به فکر کسی هم هستید؟

خودم نه

احساس میکنم حتی عزیزترین آدم های زندگی رو هم آدم تو این لحظه فراموش میکنه

همین شوهر شوهری که انقدر دغدغه مونه و همش برای هر کنش و واکنشی باهاش تاپیک میزنیم هم بیخیالش میشیم وقتی بخواد دنیا تموم شه و فقط هاج و واج به خودمون و کارهامون فکر میکنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرم. چن مدت پیش از خدامیخواد که ببینه روز مرگ‌چجوریه و بااین خواب روبرو‌میشه

داداشم دوساله فوت شده و ماهمگی درکنارش مردیم فقط خاکمون نکردن ،اونقد التماس خدا کرده و زجع زده که خواب میبینه تویه تصادف میمیره و روحش جدامیشه میگفت شوهرم و بچه هام گریه میکردن حتی دختر دوسالم جیغ میزد و من بهش بی اعتنا بودم‌ میگفت اصن داداشمو ندیدم و‌اگه میدیدمم برام مهم نبود ،میگفت یه حس حسادت به شماهاداشتم که زنده این و من تک و تنها،میگفت هرچی تلاش میکردم‌چشامو ببندم جنازمو نبینم نمیشد وادارم میکردن که ببینم 

داداشم دوساله فوت شده و ماهمگی درکنارش مردیم فقط خاکمون نکردن ،اونقد التماس خدا کرده و زجع زده که خو ...

گفت از سردخونه وحشت داشتم میگفت میخواستم دنبال شماها بیام خونه نمیذاشتن میکشوندنم سمت جنازم میگفت از ترس سرمو میکووووبیدم به دیوارررر و قلبم چنان میزد که حس میکردم الان در میاد ،گفت اارامگاه اون ارامگایی که ما میریم نیس یه بیابون تاریک که با یه قبر خالی ،میگفت اونقد وحشت داشتمممم که دلم واسه هیچکس نمیسوخت حتی بچه هام ،

داداشم دوساله فوت شده و ماهمگی درکنارش مردیم فقط خاکمون نکردن ،اونقد التماس خدا کرده و زجع زده که خو ...

خدا برادرتون رو رحمت کنه ان شاء الله 

روحشون در آرامش 🙏

دقیقا منم حس میکنم‌وقتی که تموم شه معنی اینکه این همه گفتن زندگی یه بازیه رو تازه میفهمیم 

انگار هیچ شخصی دیگه برامون اهمیت نداره 

حتی بچمون یا پدر و مادرمون

و انقدر به قکر خودمون و اعمالمون هستیم که حتی حاضر نیستیم لحظه ای به کسی دیگه فکر کنیم 

خدا برادرتون رو رحمت کنه ان شاء الله روحشون در آرامش 🙏دقیقا منم حس میکنم‌وقتی که تموم شه معنی اینکه ...

بله من یه متنی خوندم که میگن وقتی میمیریم شب اول میگن اینا وحشت دارن و باهاشون مراعات کنید ،ولی من فک میکنم وحشتش تا قبل از خاک شدنع که سردخونه وغسالخونه و اجنه و مرده هارو میبینن ،شاید بعدش اروم گرفتن نمیدونم

ازکجا میدونی توام خواب دیدی؟

نه

یه مدت حس عجیبی دارم

حس اینکه با اعمالم طرفم 

حس خیلی خیلی عجیبی دارم نمی تونم توصیفش کنم

من خیلی وقت ها شده خیلی چیزها بهم الهام شده نمی دونم چجوری و این برای خودم و اطرافیانم همیشه عجیب بوده و وقتی گفتم و اتفاق افتاده همه شوکه شدن

الان هم مدتیه یه حس عجیبی اومده سراغم