2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم مامانش چی گفته

290 بازدید | 18 پست

دیشب مادر شوهرم بهم گفت برادر شوهرت ازت ناراحت شده تو خداحافظی که کردی ، اسم پسرمو نگفتی فقط گفتی مامان خداحافظ 

من یکساله ازدواج کردم و برادر شوهرم واسه من حکم هوو رو داره 

بهش گفتم من اصلا یادم نمیاد، گفت خب نه که تو بخاطر اختلافاتت با شوهرم رفتی به عموش گفتی( شوهر من کارهایی واسه داداشش انجام داد که به من نگفته بود، وقتی اعتراض کردم گفت به تو ربطی نداره، به مادرش گفتم گفت من دخالت نمیکنم ، به عموش گفتم چون پدر ندارن، عموشم به برادر شوهرم گفت ) 

منم به مادر شوهرم گفتم ، به عموش گفتم خوب کردم که گفتم 

به شوهرم گفتم مامانت اینو گفته، گفت عزیزم من جای تو بودم میرفتم به داداشم میگفتم من عمدا این کارو نکردم، حالا که تو ناراحتی معذرت می‌خوام 

گفتم من هیچوقت معذرت خواهی نمیکنم، هبچوقتم کاری نمیکنم که مجبور شم معذرت خواهی کنم 

دیگه هیچی نگفت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برادر شوهر ها فتنه شدن؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

چرا مث بچه ها رفتی سراغ عموش

دخالت کردن ی جاهایی به ضرر خودته

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

برادر شوهرت برا خودش خواهرشوهریه... 

خواهرشوهر منم از این بی شعوریها داره و همیشه گله ش رو مادرش بهمون میرسونه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

وای چقد پیگیری به عموش چه ربطی داره اخه

عزیزم ماشینشو داد به داداشش، تو مغازه شریکش کرد، ۳ میلیون ۳ میلیون لباس می‌خرید واسش 

از روز بعد از عروسیم هرررررررر شب خونمون بود ، حتی شب می‌خوابید 

۲۵ سالشه 

به مادرش میگفتم میگفت من دخالت نمیکنم 

به شوهرم میگفتم چرا؟ می‌گفت داداشمه به تو چه 

اون موقع خودمون گیر ۱ میلیون تومن بودیم 

۶ ماه زندگیم رو نابود کردن ، به مرز طلاق رفتیم ، عموشم کار خاصی نکرد

فقط شوهر منو ساکت کرد و آگاهش کرد وگرنه الان طلاق گرفته نشسته بودیم تو خونه پدرامون

چرا مث بچه ها رفتی سراغ عموشدخالت کردن ی جاهایی به ضرر خودته

عزیزم ماشینشو داد به داداشش، تو مغازه شریکش کرد، ۳ میلیون ۳ میلیون لباس می‌خرید واسش 

از روز بعد از عروسیم هرررررررر شب خونمون بود ، حتی شب می‌خوابید 

۲۵ سالشه 

به مادرش میگفتم میگفت من دخالت نمیکنم 

به شوهرم میگفتم چرا؟ می‌گفت داداشمه به تو چه 

اون موقع خودمون گیر ۱ میلیون تومن بودیم 

۶ ماه زندگیم رو نابود کردن ، به مرز طلاق رفتیم ، عموشم کار خاصی نکرد

فقط شوهر منو ساکت کرد و آگاهش کرد وگرنه الان طلاق گرفته نشسته بودیم ت

و خونه پدرامون