2777
2789
عنوان

فقط برا تولدها شام میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 27 پست
اره واقعا زشتهخیلی زرنگ تشریف دارنشماهم بهونه کن یکی دوبار رو نروببین چ عکس العملی خواهند داشتحال دا ...

نه دیگه دعوت نمیکنن

همون سالی یکبار دسته جمعی همه رو باهم میگن و پول رو میگیرن

اگه نرم که دیگه دعوت نمیکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرشوهر من، حدود ۹ ساله ازدواج کرده و بچه هم نداره.

خانواده شوهرشم ماشالله پر جمعیت، فکر کنم ده تا خواهر و برادر داره همسرش.

یه بار اونم بهم گله میکرد، میگفت هر بار شام دعوت باشیم، تولد بچه ی یکیشونه.

به خدا نمیرسونم و ....

جالبه حتی خواهرشوهر بزرگش دو تا پسر داره که ازدواج کردن به شوهر خودش تولد میگیره.

این میگه من بچه ندارم که تو دلم بگم جبران میشه.

خودشم مستاجر.

به خاطر این حرف ، من کلا تولد دخترم فقط یه کیک میخرم، دور هم میخوریم، اصلا از کسی کادو نمیگیرم، اصلا

اگه خودت تولد نمیگیری و کادورو پس نمیگیریدیوونه ایی پول میدی من بودم یه چیز ارزون میدادم

نه من تولد نمیگیرم چون بچه نداشتم برا تولد خودمون هم دو تایی یا می‌رفتیم بیرون کافه ای رستورانی

من این اخلاقا رو خوشم نمیاد به نظرم گدا صفت بودنه

عزیزم فکر کن ۲۵ نفر رو دعوت می‌کنه اینا همه پول میارن کادو میارناین وسط من نیارم خب به نظرم صورت خوش ...

یا نرو یا نده من باشم کلا نمیره که حرص نخورم اخه خیلی زور داره

خواهرشوهر من، حدود ۹ ساله ازدواج کرده و بچه هم نداره.خانواده شوهرشم ماشالله پر جمعیت، فکر کنم ده تا ...

منم بچه ندارم

واقعا یکسال که شورش رو در آورده بودن

باور می‌کنی هر ماه باید میرفتم تولد 

بعضی هاشونم شام نمیدادن در حد میوه و کیک بود

روز مادر و روز پدر و تولد پدرش تولد مادرش

۹ تا نوه تک تک تولداشون 

داغون شدم 

خودشون براشون مهم نیست چون جبران میشه براشون ولی من بچه نداشتم تولدم دوتایی برا خودمون می‌گرفتم خیلی فشار اومد بهم.

از طرفی اگه نمی‌رفتم میگفتن آره این میخواد قطع ارتباط کمه باهام بد میشدن‌

به جز اون هر روز هم یکی زایمان میکرد پول و کادو اونام یک طرف

۴ سال این قضیه ادامه داشت 

الان من باردارم همه قهر کردن فکر کنم دیگه تا بچمو بیارم تولد بگیرم براش رابطه ها تموم بشه

خواهرشوهر من، حدود ۹ ساله ازدواج کرده و بچه هم نداره.خانواده شوهرشم ماشالله پر جمعیت، فکر کنم ده تا ...

کار درستی می‌کنی حالا چند سال یکبار تولد بگیری اشکال نداره یا به کسی نگیم و تولد بگیری ولی اینا حتی اگه تولد بچه هاشونم نباشه ی تولد میگیرن بعد کادو می‌خوان و میگن آره بچمون دوست داشت گفته تولد میخوام

واااا! چه کارایی می‌کنند مردم😳خودتون هم مقصر هستین گفت تولد بچمه بگید انشالله تولدشم میاییم با کادو! یا کلا نرید بگید فلانی که هربار دعوت میکنه به بهانه تولد دعوت میکنه ماهم تو وضعیتی نيستيم که هربار پول شام بدیم قرار به پولش باشه میریم رستوران بهمونم بر نمیخوره

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

کار درستی می‌کنی حالا چند سال یکبار تولد بگیری اشکال نداره یا به کسی نگیم و تولد بگیری ولی اینا حتی ...

همین خواهرشوهرم گاهی یه دست تیشرت و شلوار به دخترم میگیره، این نشون میده بنده خدا دستش باشه، دوست داره بخره.

الان یه دو، سه سالیه نمیگیره، کرایه خونه و کرایه مغازه و خرج خونه، مگه میزاره براشون چیزی بمونه والله.

تنشون سلامت والله من توقعی ندارم.

حالا که نوبت شما شده، همه قهر میشن و میگن چیه این جلف بازیا.