2777
2789
عنوان

سر صبحی با‌ برادر بیشرفم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 31 پست
اخه اینا اگ با وامم کلشو بخرن اشکالی نداره میخوان ک صد ت خرید کنن

بزار برید خرید میفهمند با صد تومن هیچی نمیشه خرید بعد راضی میشن 

وامی که شما قسطاشو میدی چرا برای اونا باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه میگن به اندازه خودشون هزینه و تعارف بذار درست میگن

... صدتومن خرید کن قسطاشم خودشون بدن تو نده.... 

من 5 سال پیش ازدواج کردم 50 تومن بود بابام نصفشو خرید کرد برام قسطاشم خودش میده... من با 30 تومن همه چی خریدم.. تی وی و یتچال و گاز و فرش و چوب با همسرم بود

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

بزار برید خرید میفهمند با صد تومن هیچی نمیشه خرید بعد راضی میشن وامی که شما قسطاشو میدی چرا برای اون ...

اینا میگن ۳۰۰ت وام میشه 

۱۰۰وسایل میخذیم 

۲۰۰ خودمون برمیداریم 

کل قسطاشم خودمون پرداخت میکنیم 

خیلی زشته اینطوری 

اینکه میگن به اندازه خودشون هزینه و تعارف بذار درست میگن... صدتومن خرید کن قسطاشم خودشون بدن تو نده. ...

الان من ی سرخ کن میخوام ۲۰میلیونه این ور سال این قیمته اون ور سال بیشتر میشه 

ابمیوه گیزی و جارو برقی و اتو و ظروف و اینا میخوام بخرم چوبم پای من باید باشه 

پسره خونه بگیره سه تیکه ام بخره 

اینا بیشتر هم میشه زمان شما ارزونی بود 

رسم داریم بابای من ب من نمیخواد بده کلا دو تا دختریم ی پسر ب من و خواهرم هیچییییییی نداد

چه جالب  ما رسم داریم تیکه های بزرگ با داماد باشه بقیه وسایل با عروس به نظرم رسم خوبی هم هست اما اینکه پدر شما هیچ به گردن نمی گیره ...!

الان من ی سرخ کن میخوام ۲۰میلیونه این ور سال این قیمته اون ور سال بیشتر میشه ابمیوه گیزی و جارو برقی ...

ببین عزیزم منم زمان عقدم خیلی سر موضوع بابام اذیتم کرد... از من سه تا ضامن خاستن... من سرخ کن نخریدم.. تزیینی زیاد نخریدم شیک تره ساده تر اتفاقا...میتونی بجای فر توستر بخری.. خیلی چیزای اضافی رو حذف کن..همسرت خونه داره؟ یه جوری بشه سرویس چوب و باهم بخرین...

من به همسرم گفتم یخچال دوقلو بخر از ساید قیمتش مناسب تره... فرش شیش متری گفتم بخره... نره زیر مبلا خوشگلتره..خونمونو با سه فرش شیش متری خیلی خوشگل چیدیم..سخت نگیر ن ب خودت ن همسرت... این چیزا اصلا ملاک نیست.... من ماشین ظرفشویی هم نخریدم.. خیلی چیزا هزینه بیخودیه.. 

ببین عزیزم منم زمان عقدم خیلی سر موضوع بابام اذیتم کرد... از من سه تا ضامن خاستن... من سرخ کن نخریدم ...

منو نامزدم دوتایی قرار گذاشتیم وام ازدواجمون و بزاریم روهم یکمم پس انداز داریم حاشیه تبریز خونه بخریم وسایلامونو کم کم باهم میخریمشون 

منو نامزدم دوتایی قرار گذاشتیم وام ازدواجمون و بزاریم روهم یکمم پس انداز داریم حاشیه تبریز خونه بخری ...

اگه خونه نداره قراره باهم بخرین... جهیزیه هم نصف نصف بخرین.. چرا شما بیشترشو گردن گرفتین؟

اگه خونه نداره قراره باهم بخرین... جهیزیه هم نصف نصف بخرین.. چرا شما بیشترشو گردن گرفتین؟

گردن نگرفتم هیچی و 

خانواده هامون ی صحبت کردن ولی قرار نیس طبق حرفای اونا بریم جلو 

خودمون میخریم همه چیز رو دونفری