2777
2789
با یه شوهری که تاپیکامو بخونی متوجهدمیشی و دو تا بچه کوچیک استرسم تموم نمیشه

هییی خواهر این غصه ها تمومی نداره به فکر سلامتی باش بخدا بیماری دیابت از پا درت میاره یکی آب دستت نمیده بیا مامانم مریض یکی نمیپرسه حالش چطوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمای که تو بارداری انسولین استفاده کردید از چند هفته بود بعدشم قندتون چقد بالا بود که انسولین تجوی ...

عزیز یه بار ۸ ماهگی بودم

یه بار ۵ ماهگی

یه بارم از اولش 

کلا فرمول انسولین اینه نصف وزن به علاوه ۲ 

ولی دکترا از دو واحد شروع میکنن تا اگه کسی بدنش کمتر نیاز داشت بیشتر نزنه 

دم نوش انواع و اقساماللنم قرصای گیاهی

چرا متفورمین نمی خوری من تنبلی تخمدانم یه سال می خورم نوع خارجیش خیلی خوبه واین که روز یه ساعت پیاده روی تندو ورزش کن برنج وحذف کن هفته یه بار روز یکی دو نوع میوه 

خانوم عزیز ، من خودم پزشکم… خودتون رو هرچه سریع تر به یک فوق غدد یا متخصص داخلی برسونید… این عدد قند خون اصلا شوخی بردار نیست…

کاهش وزن ۳۷ کیلویی شما به دلیل قند بالای شماست و این اصلا نشونه ی خوبی نیست…

با این قند خون ، کار شما از دارو درمانی گذشته و باید هرچه سریعتر برید سراغ انسولین… اگه باز هم بخواید به امید دمنوش و  چایی و این دکتر علفی ها از مصرف انسولین دوری کنید ، خیلی زود یا دچار رتینوپاتی دیابتی میشید یا دچار زخم پای دیابتی و بعدش هم قطع پا و اگه باز هم پشت گوش بندازید ، خدایی نکرده میرید توی کما… این عدذ قند خون اصلا شوخی بردار نیست… تکرار میکنم اصلا شوخی بردار نیست… هرچه سریعتر  هرچه سریع تر جهت مصرف انسولین برید پیش فوق تخصص غدد یا متخصص داخلی… به خودتون رحم نمیکنید به بچه اتون رحم کنید 

چرا متفورمین نمی خوری من تنبلی تخمدانم یه سال می خورم نوع خارجیش خیلی خوبه واین که روز یه ساعت پیاده ...

کار از این حرف ها خیلی وقته که گذشته… اگه ایشون نره روی انسولین باید با عواقب وحشتناکش که حداقل کوری چشم و قطع پا هست کنار بیاد… 

شنیدم گزنه قند میاره پایین.شنبلیله وکدوی سبز هم همین طور.

لطفا نسخه های الکی برای زن مردم تجویز نکنید… فردا هر بلایی سر ایشون بیاد نمیتونید حداقل جلوی وجدان خودتون پاسخگو باشید… خود دانید… 

خانوم عزیز ، من خودم پزشکم… خودتون رو هرچه سریع تر به یک فوق غدد یا متخصص داخلی برسونید… این عدد قند ...

مرسی از دلسوزیتون 

فقط چاق نمیشم اگه انسولین بزنم؟؟؟