اون اگه عاشقت باشه بخاطر همچین چیزی ولت نمیکنهپس اونایی که خون نمیاد باید برن بمیرن همشون؟؟
خواهر من خون نداشت ۲۲ سال پیش حالا دخترشم ازدواج کرد همینجور بود هیچ خونی گفت نیومده
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والا ما اگه خودمونم بروزرسانی کنیم فایده نداره مهم فرهنگ و اعتقاد اکثریت جامعه مونه که صد سال وقت لا ...
تا وقتی تو سری خور باشی همین فرهنگ صد ساله دیگه هم هست من همسرم جرات نکرد چنین چیزی ازم حتی بپرسه منم البته به حریم خصوصی اون احترام گذاشتم نپرسیدم خودت به جامعه اطرافت شکل میدی
تا وقتی تو سری خور باشی همین فرهنگ صد ساله دیگه هم هست من همسرم جرات نکرد چنین چیزی ازم حتی بپرسه من ...
ربطی به تو سری خور بودن نداره شما شرایط زندگی خودتو میبینی نظر میدی به واسطه شغلم اینقدر دخترایی دیدم که تو خانواده های سنتی و یا روستایی یا قبیله ای زندگی میکنن و شرایط به شدت براشون بسته است
چرانمیگی دراثرچی بکارت اسیب دیده ت ج ا وز رابطه عاشقانه یاحوادث و ورزش و......اگه حادثه وورزش باشه ب ...
فکر کنید یه پسر با کلک ازدواج به یه دختر باهاش اوکی شده باشه دختره رو بگه ولت نمیکنم و این حرفا دختره هم چون بهش اعتماد داره قبول کنه و باهم رابطه داشته باشن بعد دقیقا دوروز بعد از اون اتفاق پسره ولش کنه خب این تاثیری تو اصل موضوع داره؟نه در نهایت اون دختر بیچارست که باید روز ازدواجش بجای اینکه خوشحال باشه استرس داشته باشه شب اول ازدواج چی میشه و فرداش باید برگرده خونه پدرش یا نه
خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
ربطی به تو سری خور بودن نداره شما شرایط زندگی خودتو میبینی نظر میدی به واسطه شغلم اینقدر دخترایی دید ...
شرایط زندگی منم بخاطر اینکه یه جایی یه زنی مثل مادرم یا مادربزرگم ایستادگی کرده و یه مردی مثل همسرم یا بابام یا بابابزرگم شعور لازم رو داشته در مقابل خیلی چیزا بایسته همین مردی که امروز بکارتی که مبنا علمی نداره براش مهمه یه نسل قبل باسواد بودن دختر رو همین نظر روش داشته